Hem > Personligheter > Jan Söderqvist

Jan Söderqvist

Författare, föreläsare och konsult - Trender inom ekonomi, politik mm.

Jan Söderqvist har blivit en känd författare runt om i världen tack vare sina mycket pricksäkra förutsägelser om framtiden. Han talar om vad allt prat vi hör om globaliseringen verkligen innebär och hur vi blir allt intelligentare tack vare kommunikation.

Jan Söderqvist är författare, föreläsare, skribent (SvD) och konsult. Före detta TV-producent (SvT) och redaktör på tidskrifter som Moderna Tider, Axess, Computer Sweden m.fl. Nu även internationellt firad författare till böcker som "Nätokraterna" och "Det globala imperiet" (tillsammans med Alexander Bard). En talare som med hjälp av den senaste forskningen på många olika områden undersöker hur samtiden och framtiden formas av ny teknologi och interaktiv kommunikation. Jan talar bl.a. om nya trender inom ekonomi och företagande, politik och kultur, medier och konsumtion.

De stora framgångarna för såväl böcker som föredrag runt om i världen, beror mycket på de djärva förutsägelser som görs och som sedan visar sig oerhört pricksäkra. Jan Söderqvist föreläser om vad informationssamhället och globaliseringen faktiskt innebär, hur vi människor blir intelligentare tillsammans genom att kommunicera effektivare, och vad som kännetecknar begåvade strukturer. Ingen lämnar en av Jans föreläsningar utan många nya och omskakande insikter och idéer om det man gör och det man är.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta