Hem > Personligheter > Mikael Rosén

Mikael Rosén

Att skriva för att bygga varumärke

Mikael Rosén är talaren och inspiratören som får företag och organisationer att se på sina marknadsföringstexter med nya ögon. Eller rättare sagt – som omvärlden ser dem. Och det kan vara en nog så klargörande upplevelse.

Plötsligt ser man sina egna texter som meningslösa textsjok, till intet förpliktigande rader om företagets tjänster eller produkter. I värsta fall är texterna betydligt sämre än de varor och tjänster de beskriver och ska marknadsföra.

När marknadschefen på ett av de större läkemedelsföretagen inte ens kunde skilja sina egna texter från konkurrenternas faller alla ambitiösa ord om varumärkesstrategier platt till marken. Att formulera policydokument, varumärkesplattformar och kärnvärden är en sak. Men att se till att orden i varumärkesplattformen omvandlas till säljande texter, bra pressmeddelanden, intressanta företagspresentationer och lockande seminarieinbjudningar är något helt annat.

Mikael Rosén visar hur företag och organisationer med självinsikt och enkla relativt medel avsevärt kan förbättra sin marknadskommunikation och stärka sitt varumärke. Han har gedigen erfarenhet som kommunikationsbyråledare, skribent, och föreläsare och har arbetat med de flesta typer av företag, organisationer och myndigheter. "Det företag som bara lite bättre än sina konkurrenter vinner snabbt fördelar. De flesta varor och tjänster är ganska lika – det är presentationen, gestaltningen och pedagogiken som skiljer agnarna från vetet."

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta