Hem > Personligheter > Mikael Rosén

Mikael Rosén

Så skriver du informations- och marknadsföringstexter

Vad ska du tänka på när du skriver till kunder, medlemmar, medborgare? Vilka är de vanligaste felen? Hur gör du rätt direkt? Mikael Rosén är talaren och inspiratören som hjälper företag och organisationer att skriva rakt, relevant och inspirerande.

Det skrivna ordet har blivit viktigare än någonsin för företag, organisationer och myndigheter efter nätets genombrott. Organisationer skriver webbtexter, inlägg i sociala medier, instruktioner, produkt- och tjänstebeskrivningar, utskick, nyhetsbrev och reklam i en omfattning som aldrig förr. Kunderna och medborgare har å sin sida vant sig vid att hitta "allt" på nätet. De letar själva upp den information de behöver, när de behöver den, dygnet runt. De läser, jämför, klickar och klickar bort. All information måste vara tillgänglig hela tiden.

De företag eller organisationer som behärskar den nya kommunikationsmiljön och kan skriva om sina tjänster och varor på ett relevant, klart och inspirerande sätt vinner. De som har kunskap och förmåga att skriva så folk förstår. De som inte kan - halkar efter.

Mikael Rosén visar hur företag och organisationer med självinsikt och enkla medel avsevärt kan förbättra sin skriftliga kommunikation. Han visar varför vanliga fel är vanliga och hur du gör för att anpassa olika typer av texter till olika målgrupper, behov, lässituationer, kanaler, budskap och varumärken. Han har 25 års erfarenhet som chef på olika reklam- och kommunikationsbyråer, skribent och copywriter och arbetar bland annat som föreläsare och lärare på Sveriges ledande kommunikationsskolor. Han är författare till den prisbelönta boken "Skriva för att övertyga".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta