Hem > Personligheter > Mats Danielsson

Mats Danielsson

Smart, värdefull och en tillgång - Ett framgångsrikt bemötande

Mats Danielsson, författare och föreläsare är en av Sveriges mest anlitade experter på bemötande samt vett och etikett. Ofta omnämnd som en auktoritet inom området.

Lär dig, med upplevelser och till glada skratt locka fram resurser ur dig själv och dina medarbetare. Med värdefulla insikter om den extra tillgång som ett genomtänkt bemötande innebär. Vi är dessutom varandras arbetsplats, bemötandet internt speglas utåt.

Resultatet märker kunderna, patienter, brukare, resenärer, medborgare, elever eller vad ni kallar dem. Jobba SMART, en modell för bemötande. Du lär dig förstå varför en del människor reagerar helt irrelevant och hur du omvänder en missnöjd till nöjd. Tips och verktyg delas ut till glada skratt vid uppskattade föreläsningar. Tankeväckande om bemötande, Mats ger publiken en mental vitamininjektion.

Som författare till boken Till Vardags och Fest och anlitas Mats även som expert av både TV och radio samt en rad större tidningar. Självklart kan du även boka honom till ett oförglömligt kåseri i vett och etikett!

Erfarenheterna är mångfacetterade, som tidigare chef för en vårdcentral, via läkemedelsindustrin till företagare, politiker, författare, etikett- och bemötandeexpert. Men än idag händer det att Mats hoppar in och arbetar som distriktssköterska.

Föreläsningarna anpassas till uppdragsgivarens behov i mesta möjliga mån.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta