Hem > Personligheter > Lisa de Verdier

Lisa de Verdier

Hur man tar ansvar för sina egna val

Lisa de Verdier talar om hur man tar ansvar för de val man själv gör i livet. Hon vill inspirera och stödja människor i att utveckla sin egen kraft att ta initiativ.

Lisa de Verdier är en engagerande och medryckande föreläsare. Hon har lång erfarenhet som såväl projektledare i näringslivet som konsult inom ledarskap. Hennes engagemang grundar sig i övertygelsen om att varje individ kan och bör ta ansvar för sina egna val. Ett viktigt syfte med Lisas föreläsningar är att inspirera och stödja människor i att utveckla sin egen initiativkraft.

Att leda sig själv och andra i förändring är ett uppskattat föredrag om hur människor och organisationer hanterar förändringar. Föredraget bygger på Claes Janssens Förändringens fyra rum, en motivationsteori som används framgångsrikt över hela världen av t.ex. Ikea och Unicef. Erfarenheten visar att denna relativt korta genomgång kan hjälpa människor i att hantera både enklare och mer omfattande förändringar. För den som sen vill gå vidare med Förändringens fyra rum finns ett stort antal pedagogiska verktyg, som kan användas för att till exempel förbättra arbetsklimatet i en organisation eller skapa en djupare förståelse för olikheterna i en grupp.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta