Vem är Sveriges bästa talare? Rösta på Årets talare 2017

Vem blir Årets talare 2017? De har alla spridit kunskap och inspirerat både privatpersoner och företag med ett stort engagemang. De utvecklar och utbildar Svenskt näringsliv.

Vilka talare har inspirerat, motiverat och berört dig mest under 2017? Är det någon moderator som du minns speciellt? Har du sett någon helt ny föreläsare eller moderator som inspirerat dig till att förändra ditt sätt att arbeta eller att leva?

Vinnarna utses genom en röstning på talarforums hemsida, jury från Talarforum samt kundutvärderingar. Vinnarna presenteras på Talargalan på Södra teatern den 6 februari 2018 då branschpriset Årets talare delas ut. Den stjärnspäckade galans gästlista består av de absoluta topparna bland Sveriges föreläsare och moderatorer tillsammans med allt från mediepersonligheter till näringslivstoppar.

Här presenteras de nominerade till Årets talare i kategorierna; Årets talare – Genombrott, Årets talare – Moderator, Årets talare – Man och Årets talare – Kvinna.

alla_nominerade_arets_talare_2017

Årets talare – Kvinna
Lisa Ekström
Ami Hemviken
Anna Bennich Karlstedt
Maria Strømme
Renata Chlumska

Årets talare – Man
Per Holknekt
Andreas Ekström
Thomas Ek
Petter Askergren
Emmanuel Ezra

Årets talare – Genombrott
David Ståhlberg
Ashkan Fardost
Christina Rickardsson
Gustaf Josefsson Tadaa
Camilla Saarinen

Årets talare – Moderator
Sabinije von Gaffke
Rickard Olsson
Jan Bylund
Johan Wester
Nisha Besara

Talargalan startade för att höja statusen på det talade ordet och framförallt uppmärksamma riktigt bra talare. Huvudsyftet är att lyfta fram och prisa de absolut bästa. Talare sprider kunskap genom inspiration och kunskap utvecklar och skapar framgång vilket vi tycker ska uppmärksammas.

Läs mer om de nominerade och rösta.

Vem blir årets talare 2017 - Rösta fram din favorit

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2