Sabinije von Gaffke
Fotograf: Vesa Kippola

Sabinije von Gaffke

Ett fullblodsproffs på scen!

Sabinije är en stjärna på scen och framför kameran. En unik närvaro och engagemang, förmågan att pendla mellan humor och allvar samt är en talang på att leda och facilitera dynamiska dialoger.
Hon var nominerad till Årets talare - Moderator 2017.

Sabinije är en uppskattad och välmeriterad moderator, kommunikationsexpert, programledare och tv-journalist med uppdrag i Sverige och internationellt. Född i Sverige, uppvuxen i London och flera år av utlandsboende ger Sabinije en internationell dignitet, självklarhet och närvaro på den globala arena. Hon talar flytande engelska, svenska och behärskar franska och tyska.

Hon har intervjuat allt från toppolitiker, högt rankade CEO´s, profiler inom tech, framgångsrika entreprenörer till filantroper och internationella celebriteter.

Hennes starka engagemang för det belysta ämnesområdet kombinerat med nyfikenhet och passion för kommunikation, storytelling, retorik samt konsten att facilitera dynamiska dialoger på scen och framför kameran, har tillsammans med en räckvidd över flertal sektorer och ämnesområden bidragit till en blomstrande karriär som väletablerad moderator, kommunikatör och journalist i Sverige såväl som internationellt.

Jag känner en enorm drivkraft och passion i min roll som moderator och kommunikatör. Jag upplever moderatorrollen som många roller i en, där moderatorn blir navet mellan talare, publik, teknik och uppdragsgivare/arrangör.



Som moderator på scen strävar Sabinije efter att få talarna att känna sig trygga och kunna vara sitt bästa jag, kunden/uppdragsgivaren ska kunna känna sig lugn, trygg och nöjd samtidigt som publiken ska känna sig engagerade och nyfikna. Sabinijes sätt att skapa driv och engagemang på scen, i paneldebatter, i intervjuer och i samtal har tillsammans med hennes scennärvaro och personlighet lyft många event och bidragit till att hon är återkommande efterfrågad som moderator och tv-journalist, såväl på den svenska som den globala arenan.

Med Oprah Winfrey som förebild, en kommande utlandsetablering, en egen global tv-serie i loopen samt ett starkt engagemang i individer, företag och sammanhang som bidrar till att göra skillnad, är Sabinije på god väg att bli vårt eget svar på Oprah Winfrey.

Enligt Sabinije har konsten att kunna kommunicera aldrig varit viktigare än nu. Kommunikation är ett hantverk som ständigt måste underhållas, förfinas och utvecklas.

Övrigt:
Sabinije har lång erfarenhet av samtalsmetodik, intervjuteknik och skapande av innehåll.

Konsultuppdrag innefattar bl.a. Head of Content @ PlayAd Media Group and Content Manager @ Creative Meetings AB.

Moderator och talesperson för WIT, Women in Tech Stockholm samt engagerad i flertal andra kvinnliga ledarskapsnätverk.

Founder of The Game Changer Global Initiative

Kan även bokas till:

  • Mediaträning
  • Public Speaking ’The Art of Communication’
  • Innehållsproducent/Content Manager
  • Programledare
  • Kommunikationsstrateg

Utbildad och diplomerad Yogalärare och Mindfulnessledare. Snart certifierad Transformational Leader and Coach by Xponential 12 månaders utbildning.

Video

Pressbilder

Artiklar

Sabinije von Gaffke

Sabinije von Gaffke

Moderator

Fotograf: Linda Broström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2