Hem > Personligheter > Ami Hallberg

Ami Hallberg

Ståuppkomiker, skådespelare, föreläsare och konferencier

Som ståuppkomiker uppträder Ami Hallberg Pauli regelbundet på Norra Brunn och de andra stora klubbarna runt om i landet. Hennes komik har även hörts på radio och synts bland annat i SVT.

Ami Hallberg älskar komikens enkelhet och möjligheten att i den uttrycka livets stora och små problem. Hennes humor brukar beskrivas som innehållsrik och med ovanligt mycket substans. När man lyssnar på Ami får man även tänka till lite.

Hennes långa erfarenhet som improvisationsskådespelerska och konferencier gör att Ami alltid lyckas få en glad och varm stämning tillsammans med publiken, hon charmar de flesta. Improvisationsteater är precis som det låter, helt improviserat och föds i stunden i mötet mellan en skicklig improvisatör och en publik. Just denna direkthet, spontanitet och det unika i varje improvisation upplevs ofta som fantastiskt rolig för publiken.

Ami Hallberg föreläser även om kroppsspråket. Kroppsspråket – den icke talade kommunikationen – kan vi alla. Vi har lärt oss den sedan barnsben för att kunna överleva. Men är vi verkligen medvetna om den och vad den kommunicerar till vår omgivning? Hur används kroppen för att visa makt, tillit, samspel?

Oavsett om Ami Hallberg har fått i uppdrag att vara komiker, konferencier, föreläsare eller improvisationsskådespelerska så är hon lyhörd, entusiasmerande och väldigt rolig!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta