Hem > Personligheter > Usama Aziz

Usama Aziz

Motivation, drivkraft, hälsa och livsstil

Usama Aziz föreläser bland annat om kost, träning, motivation och prestation. Han leder även teambildande gruppträningar ute på företag och andra organisationer.

Usama "Sami" Aziz har erfarenhet från över 30 år som aktiv elitidrottare och har tävlat som brottare i två OS (1992 och 1996) och som boxare på landslagsnivå och blev därmed första svensk att nå landslaget i både dessa idrotter. Karriären fortsatte till MMA (Mixed Martial Arts) där han gick ett flertal matcher mot andra högt rankade utövare på den internationella MMA-scenen. Han rankades som 1:a i MMA i Europa 2010. Sin sista match som aktiv gick Usama den 23 November och krönte då sin karriär med en vinst mot en före detta UFC-världsmästare.

I sitt nya liv jobbar Usama som personlig tränare och satsar även på att produktutveckla och sälja in en nydesignad suspensoar för kampsport, ishockey och andra fysiska sporter och innehar patent för sin produkt Lo-Bloo. Han hade även en ledande roll i SVT:s dokumentärserie om MMA och blev 2013 förbundskapten för MMA-landslaget.

Under hela sina aktiva idrottskarriär var Usama även aktiv som entreprenör. I sina föreläsningar så väver han in sina erfarenheter från elitidrott, egenföretagande och som ledare både i näringsliv och som förbundskapten.

Populära föreläsningar
Träning, tävling, motivation – Vad krävs av en idrottare, grupp eller organisation för att nå sina mål och kunna prestera på topp.
Drivkraft och målmedvetenhet – Hur den personliga drivkraften kan användas till att kombinera träning på elitnivå med andra uppdrag som att driva egna företag.
Hälsa och livsstil – Usama delar med sig av egna erfarenheter av hur man balanserar sin kost och anpassar den för träning.

Usama Aziz leder även teambildande gruppträningar ute på företag och hjälper gärna organisationer med kost, hälsa och träning. Han anpassar alltid efter gruppens nivå och behov. Han passar lika bra för nybörjare som för folk som tränar regelbundet.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta