Fotograf: Gesina Sundström

Lovisa Sandström

Träningsexpertens råd - Friskvård, kost och mental inställning

Ev av Sveriges mest kända Personliga Tränare och träningsexpert.

Lovisa "Lofsan" Sandström är populär som sakkunnig inom träning, friskvård, kostrådgivning och mental träning och med det egna stående inslaget PT-skolan i Nyhetsmorgon på TV4. Lovisa frilansar som träningsskribent åt Sveriges största tidningar och driver Sveriges största och mest inflytelserika träningsblogg. Hon brinner för att få fler människor att satsa mer på sin egen fysiska och mentala utveckling. Lovisa utsågs 2015 till Årets PT!

Lovisa föreläser om träningsinspiration, motivation, livsstilsförändring och målsättning. Dessutom skräddarsyr hon lösningar med workshops, jobbar med kostrådgivning samt analys av personliga kostdagböcker. Lovisa Sandström skräddarsyr föreläsningar inom tränings -och hälsoområdet efter kundens behov.

Förslag på föreläsningsteman:
- Motivation - från önskan till framgång via handling
- Motivation, mål och muskler
- Skapa din egen hälsotrend
- Hållbar livsstil för aktiva kvinnor - om att träna efter sina egna förmåga
- Spring för livet - kom igång, håll i och lyckas!
- Strategier för framgångsrik träning - om att träna för långsiktiga resultat.

Med en lärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan, idrottspsykologistudier från Stockholms universitet och fristående utbildningar har hon alltid en vetenskaplig grund till sina råd. Samtidigt gör hennes stora personliga erfarenhet av träning på elitnivå och fysiska kraftprov henne till en trovärdig föreläsare och inspiratör inom träning och hälsa. Hon har deltagit bland annat deltagit i Åre Extreme Challenge och tränat under och efter graviditet.

I en tid där dieter och viktminskningsmetoder får stort utrymme jobbar Lovisa med livsstilsförändringar som fungerar i ett livslångt perspektiv. Med inspiration till en balans mellan träning, kost, familj och karriär jobbar Lovisa med långsiktigt hållbart förändringsfokus -det som fungerar i längden.

Lovisa vänder sig till mindre och större organisationer och föreningar som söker en bred inspiratör, duktig på att kunna nå en bred målgrupp. Med en pedagogisk linje, en akademisk trygghet i ett överflöd av trenddieter och hälsotips lotsar Lovisa åhörarna genom inspirerande föreläsningar med syfte att beröra, ifrågasätta och förändra tankar och beteenden. I ett samhälle där alla frågor går att googla fram svar på, där vi översköljs med dieter och kortsiktiga hälsotrender är utmaningen att skapa en livsstil anpassad för det riktiga livet, hela livet ut.

Pressbilder

Lovisa Sandström

Friskvård & Träning

Föreläsare med som lämnar publiken extra klok

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2