Inspirationsbrev Januari 2013

Årets talargala på Berns

Kom och fira med oss torsdag 31 januari
Nu ska Årets talare utses. Vi på Talarforum bjuder därför in till Årets talargala på Berns i Stockholm. Klockan 18.00 torsdag 31 januari slår vi upp portarna. Vi kommer bjuda på vin, mingel och en unik trendspaning med Stefan Hyttfors innan vi presenterar vilka som blir Årets talare. För att riktigt kunna avspegla den bredd och kompetens som finns i branschen har vi i år utökat antalet kategorier till Årets manliga talare, Årets kvinnliga talare, Årets genombrott och Årets moderator. Konferencier för kvällen är Maria Bjaring och prisutdelare är förra årets vinnare Olof Röhlander.

När: Tors 31 jan Mingel 18.00 Föreläsning och prisutdelning 18.30-20.00
Var: Kammarsalen på Berns, Stockholm

»Mer information och anmälan

Så blir du en bättre talare

Tre av Sveriges främsta experter på att tala inför en större grupp människor delar med sig av sina bästa tips på hur man blir en bättre talare.
Vi har alla sett dem. Omvärldsbevakarna, ledarskaps-, kommunikations- och affärsstrategerna som utan att darra på manschetten kliver upp på scen och håller ett föredrag fyllt av inspirerande tänkvärdheter. Men hur gör de? Hur når man ut med sitt budskap till en större samling människor? Vad är hemligheten? Pontus Ströbaek, som är coach åt några av Sveriges främsta föreläsare, Björn Söderberg, som utsågs till Årets talare 2009, och föreläsaren Jenny Lexhed, som är en av grundarna av Talarforum, kommer här med några av sina bästa tips på hur man blir en bättre talare.

»Läs hela artikeln...

Usla chefers tio sämsta egenskaper

Oinspirerande, visionslösa och dålig social kompetens. En stor amerikansk undersökning listar mardrömschefernas tio sämsta egenskaper.
Det är inte den rosenrasande chefen som pionröd i ansiktet läxar upp anställda offentligt som är värst. Den aggressivt dåliga chefstilen utgör bara tjugo procent av de beteenden som definierar de sämsta cheferna. Ofta handlar det snarare om något betydligt mer svårupptäckt. Undersökningen presenterad i Harvard Business Review visar att det inte handlar så mycket om vad en chef gör utan snarare vad han eller hon inte gör samt en kombination av flera dåliga egenskaper som utgör en riktigt dålig chef.

»Läs hela artikeln...

Kostnadsfria föreläsningar med stora stjärnor

På Möten & Events i januari och februari 2013 kommer vi ha kostnadsfria föreläsningar med en rad spännande personligheter. Möten & Events är den perfekta inspirationsplatsen för dig som bokar och arrangerar möten, events och affärsresor. Här hittar du nya idéer och lösningar som gör ert företags möten till framtidens möten.

Malmö 16-17 januari 2013
Göteborg 6-7 februari 2013
Stockholm 20-21 februari 2013

»Läs mer...

Magnus Samuelsson - Världens starkaste man

Magnus är ingen som passerar förbi obemärkt. Han är två meter lång och väger 150 kg. Magnus blev först känd för sin otroliga styrka. 1998 vann han titeln som Världens starkaste man och han har tagit sig till final i samma tävling fler gånger än någon annan. Det ända som kan tävla med Magnus styrka är hans charm. På senare år har han vunnit hela svenska folkets hjärta genom att stå som segrare i succéprogrammet Let’s Dance. Magnus har utöver detta medverkat i flera filmer och en massa olika TV-program men har hela tiden behållit sitt ödmjuka och varma sätt.

När: Tis 12 mars Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan

Pingis Hadenius - Nätverkande - Konkret, användbart och roligt på 45 min

Pingis Hadenius är karriäristen, entreprenören och författaren som började sin bana i finansbranschen inom investmentbanking för att idag arbeta inom media. Hon driver även ett företag med Isabella Löwengrip. Under 2013 publicerar Bonnier Pingis och Isabellas gemensamma bok. Med en mångfacetterad bakgrund har Pingis jobbat med relationer som det viktigaste verktyget för att komma dit hon vill i livet - under 45 minuter lär hon dig enkla och användbara verktyg hur du kan använda, vårda och bygga relationer för att komma dit du vill i livet - med fokus på ditt professionella liv.

När: Fre 1 feb Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Comfort Hotel Nouveau, Gasverksgatan 11, Helsingborg

»Mer information och anmälan

Magnus Helgesson - Vinnande entreprenörskap - Från 0 till 700 miljoner kronor

Visionären Magnus Helgesson öppnade Sveriges första Harrys-restaurang innan han hunnit fylla 23 år. I dag finns över 40 restauranger och kedjan omsätter ca. 700 miljoner kronor. Enkelheten i affärsplanen och att återkommande arbeta med den så att alla inom organisationen förstår och lever efter den är något som är mycket viktigt för Magnus. Men enligt Magnus gäller det även att sätta ribban högt. Därför är Harrys vision att öppna en restaurang på månen inom 25 år. Du får med dig idéer och redskap kring hur du kan forma din organisation och skapa förutsättningar för gott företagande.

När: Tor 14 feb Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2