Kostnadsfria föreläsningar

Överraska kunden, gör din personal stolt och öka försäljningen

Vanessa Leporati

Tis 29 maj, Stockholm

Vanessa har hjälpt många detaljhandelsföretag till bättre kundbemötande och ökad försäljning. Hennes föreläsning är baserad på mer än 1000 enskilda samtal med butikssäljare och butikschefer. Här får du konkreta tips om vad som krävs för att ditt företag ska bli en vinnare i konkurrensen om kundens tid och plånbok, men även för att behålla och attrahera motiverad personal.

När: Tis 29 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Arbeta tillsammans, inte bara samtidigt

Linda Hammarstrand

Ons 30 maj, Göteborg

Linda Hammarstrand liknar företag vid en stor stafett, där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Det som gör företag framgångsrika är vår förmåga att samarbeta - vi måste arbeta tillsammans, inte bara samtidigt! Linda har över 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning; främst inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon framgångsrikt Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. Hon har även varit en del av ledningen för Clarion Hotel. Idag är hon en fantastisk föreläsare och hjälper företag med att skapa en vinnande kultur. Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur - som syns på sista raden. Med sin erfarenhet, humor och energi skapar Linda en unik närvaro med publiken. Hon bidrar till inspiration och med konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete.

När: Ons 30 maj, Frukost 07.30 föreläsning 8.15-9.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg.

Anmälan

Lexington-sagan - Welcome to my world! Welcome to my dream!

Kristina Lindhe

Tor 31 maj, Stockholm

Kristina Lindhe är grundaren av inredningsföretaget Lexington. Hon inledde sitt segertåg över världen med Lexington 1997. Stilen är sprungen ur den amerikanska östkuststilen, från det område som kallas New England. Kristinas bolag finns idag på drygt 20 marknader och hon och har hela världen som arbetsfält. Kristina delar med sig av sin personliga resa och de erfarenheter som entreprenör hon gjort på vägen.

När: Tor 31 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Omgiven av idioter - Så här blir du av med dem

Thomas Erikson

Fre 8 juni, Stockholm

Lär dig läsa av din omgivning och bättre förstå dig på de du möter i vardagen, samtidigt som du kraftfullt utökar din självinsikt. Du minskar mängden idioter runt omkring dig och får en uppfriskande aha-upplevelse. Thomas Erikson är beteendevetare, föreläsare och bästsäljande författare. Han arbetar med att utveckla företag och organisationer utifrån ett ledarperspektiv, han hjälper chefer och ledare till att bli bättre och effektivare ledare.

När: Fre 8 juni, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Fullbokat

Framgångsbedrägeriet

Göran Adlén

Tis 12 juni, Stockholm

Du behöver inte hoppa på ett ben upp på Mount Everest för att vara framgångsrik, eller springa ett ultramaraton på årets enda lediga dag och du kan inte vara på topp och högprestera varenda dag året om. Du behöver inte lägga upp varenda måltid, vartenda träningspass med ständiga statusuppdateringar på Facebook och Instagram. Det här är en viktig föreläsning om att trotsa alla måsten. Göran Adlén har sin bakgrund inom reklambranschen där han är känd för sina årliga trendrapporter. Han är sedan många år en av Sveriges mest bokade föreläsare.

När: Tis 12 juni, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB