Ulrika Nybäck

Tänk nytt, våga misslyckas och sedan nå ännu bättre resultat

Att beröra känslor och tala till logiken samtidigt är ett effektivt sätt att nå ut i det intensiva mediebruset. Ulrika Nybäck är expert inom Storytelling och föreläser om hur man skapar och sprider fängslande berättelser.

Ulrika Nybäck är rådgivare inom kommunikation och har en djup förståelse för hur vi blir mer kreativa, får ett ökat flow och upplever större arbetsglädje. En av hennes drivkrafter är att inspirera människor att hitta sin passion och drivkraft – sitt "varför" om du så vill.

Storytelling har alltid varit effektivt för att skapa en bild av vart vi är på väg. Fängslande berättelser om hur vi tagit oss genom förändring tidigare ingjuter hopp och trygghet – trygga medarbetare är betydligt mer kreativa så att vi tillsammans kan hitta de bästa framtidslösningarna. Med energi och engagemang bjuder hon på oväntade insikter om kommunikation, kundlojalitet och Storytelling. Du får insikter i dramaturgin som som krävs för att skapa engagerande budskap, du förstår hur din verksamhet kan förtjäna lojala följare och varför du ibland bör bjuda in dina kunder att bli medskapare.

Ulrika Nybäck är en etablerad föreläsare och hjälper dagligen ledare att skapa tydlighet när de leder genom förändring. Hennes bakgrund inom journalistiken och ett nära samarbete med IT-branschen har gett henne många erfarenheter som visar varför Storytelling vid den digitala lägerelden är viktigare än någonsin. Hennes föreläsningar är energifyllda och engagerande – förvänta dig inspiration varvat med övningar som har ett tydligt syfte; att vi ska tänka nytt, våga misslyckas för att sedan uppnå ett ännu bättre resultat än tidigare.

Ulrika har föreläst för internationella företag, nationella koncerner och organisationer. Till vardags föreläser hon och håller kurser inom kommunikation, Storytelling, presentationsteknik och konsten att engagera i digitala kanaler. Som en röd tråd genom uppdragen löper en genuin passion för människor, kommunikation, beteenden och att få bidra till att skapa engagemang, förändring och uppmuntran till delaktighet.

Exempel på föreläsningar;
• Låt kunden bli medskapare! Engagera med kreativ kommunikation.
• Staka ut framtiden med Storytelling – inspirera med ett starkt Varför.
• Moderna säljare driver affären med Storytelling.

Ulrika Nybäck

Underhållande facilitatorer

Underhållande föreläsare

Föreläsare inom Storytelling

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });