Maria Bjaring

Maria Bjaring

Journalist, entreprenör och van moderator/samtalsledare

Maria Bjaring är van vid direktsändningar, att stå på scen och får på ett självklart sätt med publiken. Hon har förmåga att göra det svåra begripligt och skapa en positiv och inspirerande stämning.

Maria har många års erfarenhet från samhälls- och aktualitetsredaktioner inom radio- tv- och webb där hon bland annat verkat som programledare och redaktör. Under årens lopp har hon intervjuat de flesta av landets makthavare inom politik, näringsliv och kultur. Som moderator har hon under flertalet år arbetat med uppdragsgivare inom en rad olika ämnesområden.

Maria är snabbtänkt, flexibel och noggrann i sina förberedelser. Hon förstår vad uppdragsgivaren vill ha och strävar alltid efter att leverera det lilla extra. Hon har läst statsvetenskap, sociologi, pedagogik, marknadsföring och har en examen i Information och Kommunikation från Berghs School of Communications.

Hon är grundare till den omskrivna nyhetstjänsten Second Opinion Nyheter AB. Maria Bjaring var under 2000-2007 och 2012-2013 programledare och producent inom Sveriges Radio, bland annat för SR Stockholm. Från 2013 arbetar hon på Aftonbladet som programledare och producent på Aftonbladet TV.

Maria håller ihop ett event och ser till att den röda tråden går igenom allt som sker. Som moderator behärskar hon allt från personintervjuer, debatter till samtal i mindre grupper.

Pressbilder

Artiklar

Maria Bjaring

Maria Bjaring

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2