Hem > Personligheter > Pontus Ströbaek

Pontus Ströbaek

Komiker, regissör och föreläsningscoach

Pontus Ströbaek kan tala om det mesta, till exempel om kreativitet eller om vad som egentligen är roligt.

Pontus Ströbaek gör oftast föreläsningar utifrån vad som förväntas av honom - en livsbejakande och rolig stund där högt och lågt får vara just så dåligt och just så bra som åskådaren själv behagar. Skräddarsydda dagar eller föreläsningar om kreativitet och scenisk framställning eller en djup analys om humor och vad som är roligt. Behövs det ett avbrott i allt det tunga? Eller någon som muntrar upp personalen och ger dem en nystart? Behövs en förändring på företaget eller någon som kommer in och bryter gamla invanda mönster? Pontus talar gärna om allt och precis ingenting.

Pontus Ströbaek är även en av Sveriges bästa föreläsningscoacher. Han har hjälpt flera av de mest framgångsrika talarna, bland annat Olof Röhlander som blev Årets Talare 2011.

"Sedan vi påbörjade vårt samarbete har jag vunnit två talarpriser, något som han haft en viktig del i. Den som siktar högt i sin talarkarriär eller bara vill komma vidare och bli roligare, tydligare eller bara mer avspänd på scen kommer att ha stor nytta av att anlita Pontus Ströbaek."
- Olof Röhlander Licensierad Mental Tränare – Årets Talare 2011

"Pontus Ströbaek är en av de viktigaste människorna i mitt jobbliv. När jag anlitade honom kom han och såg mig föreläsa, varpå vi hade ett fikamöte där han skulle gå igenom allt som var mindre lyckat med mitt framträdande, scennärvaro, innehåll – allt. Jag trodde han skulle hitta kanske fem saker, men han kom med fem A4-sidor fullklottrade! Vilken pärs! Jag hade god lust att trycka ner kanelbullen i halsen på honom, men jag är glad att jag avstod för jag lyssnade, tog till mig, tränade och idag är dubbelt så bra i föreläsaryrket som innan jag träffade Pontus. Han är ovärderlig."
- Elizabeth Gummesson, professionell föreläsare

"Om du redan är bra på att föreläsa eller på presentationsteknik, då tycker jag att du ska kontakta Pontus. Det han är bäst på är att förädla talanger. Han har en fantastisk förmåga att hitta det viktiga i en presentation och därefter göra de små förändringarna som gör den stora skillnaden. Jag rekommenderar Pontus varmt."
- Ola Wallström, professionell föreläsare

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta