Pontus Ströbaek

Pontus Ströbaek

Komiker, regissör och föreläsningsmentor

Pontus Ströbaek kan tala om det mesta, till exempel om kreativitet, presentationsteknik eller om vad som egentligen är roligt.

Pontus Ströbaek gör oftast föreläsningar utifrån vad som förväntas av honom - en livsbejakande och rolig stund där högt och lågt får vara just så dåligt och just så bra som åskådaren själv behagar. Skräddarsydda dagar eller föreläsningar om kreativitet och presentationsteknik eller en djup analys om humor och vad som är roligt.

Kan "man" skämta om allt? Behövs det någon som muntrar upp personalen och ger dem en nystart? Behövs en förändring på företaget eller någon som kommer in och bryter gamla invanda mönster? Pontus talar gärna om allt, allt annat och precis ingenting.

Föreläsningsrubriker:

  • Tala med känsla – presentationsteknik för framtiden
  • Kan "man" skämta om allt? – en guide i humor
  • Mindfuckness – konsten att hantera en brutal förändring. (denna föreläsningen görs med Christian Wass)
  • Vad är kvalité? - från meningslös hype till fullfjädrad diamant

Pontus Ströbaek är även en av Sveriges bästa föreläsningscoacher. Han har hjälpt flera av de mest framgångsrika talarna, bland annat Olof Röhlander som blev Årets Talare 2011.

Sagt om Pontus;

"Sedan vi påbörjade vårt samarbete har jag vunnit två talarpriser, något som han haft en viktig del i. Den som siktar högt i sin talarkarriär eller bara vill komma vidare och bli roligare, tydligare eller bara mer avspänd på scen kommer att ha stor nytta av att anlita Pontus Ströbaek."
- Olof Röhlander Licensierad Mental Tränare – Årets Talare 2011.

"Om du redan är bra på att föreläsa eller på presentationsteknik, då tycker jag att du ska kontakta Pontus. Det han är bäst på är att förädla talanger. Han har en fantastisk förmåga att hitta det viktiga i en presentation och därefter göra de små förändringarna som gör den stora skillnaden. Jag rekommenderar Pontus varmt."
- Ola Wallström, professionell föreläsare.

Pressbilder

Artiklar

Pontus Ströbaek

Pontus Ströbaek

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2