20 mest bokade föreläsare

Talarforums mest bokade föreläsare inom ledarskap och medarbetarskap. Två ämnen går hand i hand och stärker Sveriges näringsliv.

Det mest efterfrågade ämnena av våra kunder är ledarskap, att team ska nå gemensamma mål, medarbetarna ska må bra, stärka kulturen, samarbete med mera. Säger Fredrik Sjöholm, talaransvarig på Talarforum.

Ledarskap och medarbetarskap är frågor som företag aktivt arbetar med för att nå uppsatta mål och ha en trivsam arbetsmiljö. Det är ett ständigt arbete och det ger stora effekter att anlita någon utomstående för att bryta mönster, få verktyg och för att inspirera medarbetare.

Våra kunder ser tydliga resultat av att investera i både ledare och personal på företaget och väljer att återkommande boka föreläsare inom just ledarskap och medarbetarskap. Resultatet av en sådan investering ger tydligare och bättre ledare och ledarskap. Det ger chefer verktyg att utvecklas. Medarbetarskapet fokuserar på personalen och arbetsglädjen. Hjälper människor att utvecklas och må bra. Det är ett förhållningssätt till arbetet, sina kollegor och kunder. Det stärker människorna i organisationen och tydliggör arbetet att nå gemensamma mål, säger Fredrik Sjöholm.

Sveriges 20 mest bokade föreläsare inom ledarskap och medarbetarskap

1. Ami Hemviken

Hon är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Utöver det arbetar hon även som ledartränare och coach. Ami Hemviken är en underhållande utbildare som alltid lyckas lyfta och inspirera sin publik. År 2017 blev hon vinnare av Årets talare – Kvinna.

2. Robert Karjel

Han deltog i räddningsinsatsen under Estoniakatastrofen, har lett en helikopterdivision i Adenviken för att bekämpa pirater, samt byggt upp en division räddningshelikoptrar i Afghanistan på uppdrag av FN och EU. Robert Karjel inspirerar hur en organisation och den enskilde medarbetaren framgångsrikt möter nya uppgifter, trots svåra yttre och inre förhållanden. År 2016 blev han vinnare av Årets talare – Man.

3. Christina Stielli

Christina Stielli är en sann inspiratör som ger motiverande och insiktsfulla föreläsningar om medarbetarskap, kommunikation och vikten av arbetslust och glädje på jobbet. Beskrivs ofta som en raket på föreläsarhimlen och har en närvaro och skicklighet att skapa momentum i alla arbetsgrupper. Christina har blivit utsedd till Årets talare 2014 och 2015.

4. Olof Röhlander

Han talar om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp mål. Orealistiska mål. Han menar att mål ska vara inspirerande, inte realistiska. Hans föreläsningar handlar om personlig utveckling, hur man tränar tankar, känslor och attityder. Olof Röhlander röstades fram till Årets talare i Sverige 2011 och 2015. Olof har enligt Dagens Industri varit den mest bokade talaren i svenskt näringsliv de senaste åren.

5. Magnus Helgesson

Det handlar i grunden om kärlek och passion inför det du gör och att aldrig ge upp. Allt du behöver göra för att göra det omöjliga möjligt, är att ge allt du har! Magnus Helgesson är entreprenören som på kort tid har blivit en av Sveriges mest efterfrågade talare.
Hans föreläsningar är en omskakande energikick. Passionerat, underhållande och humoristiskt delar han med sig av sina erfarenheter kring team, ledarskap och motivation.

6. Pär Johansson

Pär Johansson startade Glada Hudik - teatern, en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida. Resan har kantats av en mängd mentala omställningar hos grundaren, hos de medverkande och inte minst hos omgivningen. Pär drivs av en stark passion för det han gör. Efter en dryg timme med både skratt och gråt får vi ett kvitto på vad som kan ske om man tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas. Han är vinnare av Årets talare - Hederspris 2017.

7. Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapscoach, terapeut, medlare, krishanterare och handledare i nationella och internationella ledarskapsutbildningar. Hennes föreläsningar är fulla av liv och karisma som inte lämnar någon oberörd. Gemensamt för alla hennes olika uppdrag finns passionen för människor, relationer, kommunikation, beteenden och att få bidra till att göra skillnad.

8. Katarina Blom

Varför räcker det inte med att bara tänka positivt för att bygga välbefinnande? Katarina Blomhar tidigare arbetat med att stärka organisationer och arbetsgrupper som vill uppnå ökad glädje, produktivitet och trivsel på jobbet. Lyckopsykologen Katarina rensar i röran bland lyckolöften och kalla fakta. Hon brinner för att avliva myter och rykten om vad som gör oss lyckliga, och visar istället på ett underhållande och interaktivt sätt vad vetenskap och forskning har att lära oss om mänskligt välbefinnande.

9. Jonas Eriksson

Jonas Eriksson kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör, där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång. I Jonas föreläsningar berör han många aktuella ämnen som är relevanta som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

10. Lisa Ekström

Lisa Ekström har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice.
Hon är en karismatisk och energisk person som delar med sig av sina erfarenheter på ett sätt som är lätt att till sig och plocka in i sin egen vardag. Fakta blandas med anekdoter, egna erfarenheter, glada skratt och aha–upplevelser, allt i ett medryckande tempo där ingen kommer att sitta oberörd. 2017 var hon nominerad till Årets talare – Kvinna.

11. Jörgen Oom
12. Eva Hamilton
13. Eric Thyrell
14. Mikael Wallteg
15. Elaine Eksvärd
16. Azita Shariati
17. Anders Lundin
18. Susanne Pettersson
19. Raymond Ahlgren
20. Linda Hammarstrand

Sveriges mest bokade föreläsare inom ledarskap och medarbetarskap

Kontakta oss för bokning av föreläsare och moderatorer.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2