Har du bokat talare och underhållare till årets julfest?

Vi på Talarforum vill så här i höstmörkret tipsa om några av alla föreläsare, underhållare och programledare som kan få julfesten att verkligen bli någonting extra. Vi kan erbjuda allt från matinspiration och ståuppkomik till föreläsning om träning och hälsa. Tillsammans hittar vi det som kommer att förgylla julfesten och som passar bäst för just ert företag.

Julens traditioner

Traditionerna är det som gör julen och ger den dess stämning. Låt Lotta Lundgren, känd från TVs Historieätarna, komma och berättar om julbordets historiska, kulturella och existentiella betydelse.
Eller så kan Peder Lamm, som medverkat i bland annat Kockduellen, Slottsliv och Antikjakten, hålla sin populära föreläsning om julens historia från romersk tid till idag, de olika traditionernas bakgrund, maten och dess plats i vår kulturhistoria samt ge svar på vem tomten egentligen är.

Mat och godsaker

Få saker är så viktigt på julen som maten. Vi kan erbjuda några av de populäraste stjärnkockarna och smakkonstnärerna. Markus Aujalay är en uppskattad inspiratör både för hemmakocken och ute i restaurangköken, han har lagat Nobelmiddagen, fått utmärkelsen Årets kock och har släppt flera kokböcker. Jan Boris-Möller delar med sig av sitt enorma matkunnande och sin annorlunda och fysikvetenskapliga vinkling på hur de gastronomiska mästerverken kommer till.
Emanuel Andrén är chokladartisten framför alla andra. Han har blivit utsedd till Årets konditor, skapat praliner till både kronprinsessan Victorias bröllop och grammisgalan i Los Angeles.

Magi, komik och underhållning

Underhållning ger energi och skänker extra stämning till julfesten. Talarforum hjälper dig att hitta rätt. Brynolf & Ljung har en show som är en blandning mellan storslaget trolleri och galen humor. De kan också bjuda på exklusivt mingel med trolleri på nära håll - mitt ute bland gästerna.
Peter Gröning är en fantastisk underhållare och fascinerande tankeläsare. Med entusiasm och lekfullhet tränger han in i tankarna och ser de innersta hemligheterna.
Al Pitcher har blivit vald till Årets manliga komiker med motivering: "Han kom. Han såg. Han segrade. Gör sitt bästa gig varje gång! Med en publikkontakt i världsklass har han erövrat Sverige på rekordtid."
Jakob Öqvist är duktig på att "plocka in" publiken där han uppträder vilket skapar en underbar här och nu upplevelse. De som bokat honom återkommer gärna eftersom de vet att det kommer att fungera bra. Blixtsnabb i huvudet manövrerar han alla situationer på ett tryggt sätt.

Programledare

På en bra julfest är alla med på partyt. Låt därför en känd programledare ta hand om scenen. Petra Mede har lett och medverkat i några av Sveriges absolut största tv-produktion och tittarsuccéer. Hon har varit internationell programledare för Melodifestivalen och medverkat i Parlamentet och Morgonsoffan. Dessutom var hon SVTs julvärd 2013.
Ellinor Persson har jobbat med det mesta och har över tusen direktsändningar bakom sig i radio och TV. Hon är proffsig, påläst och alltid väl förberedd. Ellinor blev utsedd till Årets talare 2013 - Moderator av Talarforums kunder.

DJ och musik

Vill ni ha en DJ eller ett coverband som ser till att alla har kul på dansgolvet? Vi har både namnkunniga DJ:s och band, samt många duktiga okända förmågor.

Efter festen

När väl julfesten är över kan det vara dags att tänka på träning och hälsa igen. Vi jobbar med några av de bästa och mest uppskattade inom kost och hälsa.
Kalle Zackari Wahlström älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan. Han berättar på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur man kan hitta sin träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en duktig ”typ” som äter stenålderskost ur en plastburk varje dag.
Lovisa "Lofsan" Sandström är populär som sakkunnig inom träning, friskvård, kostrådgivning och mental träning och med det stående inslaget PT-skolan i Nyhetsmorgon på TV4. Hon föreläser om träningsinspiration, motivation, livsstilsförändring och målsättning. Dessutom skräddarsyr hon lösningar med workshops, jobbar med kostrådgivning samt analys av personliga kostdagböcker

Kostnadsfri rådgivning

Inspiration, föreläsningar, konferencier, workshops, utbildning, komik, matunderhållning, dryckesprovningar, träning, kost, allsång, vett & etikett, trolleri, illusioner, mentalism, nycirkus, DJ:s och musikunderhållning. Vad du än har tänkt dig så hjälper vi på Talarforum dig att hitta rätt personer som kan förgylla just er julfest.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se så hjälper vi dig att hitta rätt koncept för just din julfest, kickoff, eller konferens.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2