Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Kalle Zackari Wahlström är reklamaren som blev bloggare som blev skribent som blev manusförfattare som blev tv-person.

I "Svett och etikett" i SVT visade Kalle Zackari Wahlström under våren 2014 att träning kan vara något kul och att man kan gå ner rejält i vikt om man äter kokt torsk till frukost. Just nu är han aktuell med boken "Stark som en björn, snabb som en örn" och andra säsongen av "Svett och etikett".

Kalle är copywriter, manusförfattare och programledare. Han är bosatt i Stockholm med fru, son och hunden Kakan. Han är författare till träningsboken Stark som en björn, snabb som en örn på Printz Fakta, där han visar att träning faktiskt kan vara kul, pröva så får du se!

Föreläsning: Stark som en björn, snabb som en örn - Träning (fast kul) Man behöver faktiskt inte byta liv och sluta med allt kul för att få hålla på med träning. Träning tillhör nämligen inte de där i snabba sportiga kläder med quinoa och keso på armlängds avstånd. Träning är för alla, särskilt folk som tycker om att äta hamburgare och dricka öl. Kalle Zackari Wahlström är ingen träningsperson. Men han älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan. I föreläsningen berättar han på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur man kan hitta sin träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en duktig typ som äter stenålderskost ur en plastburk varje dag.

Kalle kan bokas för föreläsningar, träningspass och som konferencier.

Pressbilder

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Fotograf: Ulrika Malm

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2