Emanuel Andrén

Extrema smakupplevelser i världsklass

Chokladartisten Emanuel Andrén tar inga genvägar i jakten på den perfekta smakupplevelsen. Hans inspirerande provningar passar lika bra för det mindre sällskapet som det stora eventet.

Emanuel Andréns meritlista är lång, bland annat har han blivit årets konditor och varit med i kocklandslaget. Han är femte generationen i sin familj som arbetar med handgjorda godsaker och han samarbetar bland annat med Aston Martin, Lugano Diamonds, Drake Hotel och Xanté.

Upplev smaksensationer blandade med kåseri och anekdoter. Emanuel delar med sig av sin passion för smakupplevelser och guider deltagarna genom en annorlunda chokladprovning, ofta med smaker som blåmögelost, Laphroaig, Karljohansvamp och cigarr(!).

Steffo Törnquist - programledare, författare och ambassadör för livets goda är en av de många runt om i världen som lärt sig uppskatta Andréns skapelser:

– Det finns choklad och det finns choklad. Till exempel finns det fruktansvärd choklad, sån där det finns tretton på dussinet av, de vanligaste på varje supermarket. Sedan finns det anständig choklad. Och god choklad. Och så finns det Emanuel Andréns choklad.

Pressbilder

Artiklar

Emanuel Andrén

Inspirerande föreläsare

Aktivitetsledare

Matlagning och Provningar

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2