Hem > Personligheter > Emanuel Andrén

Emanuel Andrén

Extrema smakupplevelser i världsklass

Chokladartisten Emanuel Andrén tar inga genvägar i jakten på den perfekta smakupplevelsen. Hans inspirerande provningar passar lika bra för det mindre sällskapet som det stora eventet.

Emanuel Andréns meritlista är lång, bland annat har han blivit årets konditor och varit med i kocklandslaget. Han är femte generationen i sin familj som arbetar med handgjorda godsaker och han samarbetar bland annat med Aston Martin, Lugano Diamonds, Drake Hotel och Xanté.

Upplev smaksensationer blandade med kåseri och anekdoter. Emanuel delar med sig av sin passion för smakupplevelser och guider deltagarna genom en annorlunda chokladprovning, ofta med smaker som blåmögelost, Laphroaig, Karljohansvamp och cigarr(!).

Steffo Törnquist - programledare, författare och ambassadör för livets goda är en av de många runt om i världen som lärt sig uppskatta Andréns skapelser:

– Det finns choklad och det finns choklad. Till exempel finns det fruktansvärd choklad, sån där det finns tretton på dussinet av, de vanligaste på varje supermarket. Sedan finns det anständig choklad. Och god choklad. Och så finns det Emanuel Andréns choklad.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta