Andy Cars

Innovation och Lean Startup

Andy Cars har utbildat inom innovation och entreprenörskap på KTH Executive Education, Handelshögskolan, Berghs School of Communication, Hyper Island och Stockholm School of Entrepreneurship.

Andy Cars är grundare av Lean Ventures och räknas som en av Sveriges ledande experter på lean startup, affärsmodellering, entreprenörskap och innovation.

Andy arbetar med etablerade företag för att stärka deras innovationsförmåga. Fokus är på design och implementering av mätbara innovationsstrategier, Lean Startup, affärsmodellering, och att bygga starka kopplingar till lokala och internationella startup nätverk. Andy har även designat och implementerat två startup acceleratorer samt rådgett myndigheter både i Sverige och internationellt kring hur man kan bygga effektiva ekosystem som stödjer innovatörer och skapar fler innovationer.

Genom sin långa erfarenhet av innovation och entreprenörskap kan Andy erbjuda unika insikter i vad som krävs för att gå från ord till handling.

Andy's presentationstil är full av energi och överraskande insikter

"Andy ledde en lysande workshop för våra sociala entreprenörer om lean startup. Hans presentation var dynamisk, fylld med en perfekt blandning av teori och praktiska tillämpningar, och han gjorde ett mycket bra jobb med att hålla både energi och uppmärksamhet i top under en hel dag. Jag starkt rekommenderar Andy för allting gällande lean startup!"
Alex Budak, Country Manager, Sverige Reach for Change

"Andy levererade nyligen en mycket medryckande workshop på Impact Hub i Stockholm. Han är inte bara en verklig expert på sitt område, men också en begåvad talare!"
Funda Sezgi, Program Manager, Impact Hub Stockholm

Medarbetare & Team

Föreläsare

Ekonomi