Inspirationsbrev November 2018

Boka Peter Foppa Forsberg

Peter Foppa Forsberg är en av Sveriges största hockeyspelare genom tiderna och delar med sig av drivkraften att lyckas och kärleken till sporten i sina föreläsningar. Nu kan även ni få möjlighet att boka ett exklusivt möte med Peter till ert evenemang. Vi har haft förmånen att träffa Peter och ställt lite frågor för att ni ska få veta lite mer om honom.

»Läs hela artikeln...

Speak for Change - för allas lika värde

Ge bort en julklapp som gör skillnad i år. Ta med familjen, vännerna och kanske kollegorna på en galakväll full av inspiration och nya insikter på Berns. Utifrån budskapet – allas lika värde - kommer några av Sveriges främsta föreläsare dela med sig av historier och kunskap som berör, utbildar och bryter fördomar. Kvällen kommer att belysa den viktiga frågan och förhoppningen är att både företag och privatpersoner ska se denna kväll som en start eller en del i ett redan påbörjat arbete för ett mer jämlikt samhälle utan hat och hot.

»Läs hela artikeln...

Vill du börja föreläsa? Ansök till Talarforum Talang

Har du en historia, kunskap eller erfarenhet att dela med dig av? Har du talangen och förmågan att inspirera och få människor att lyssna? Då kan det vara dig vi söker. Efter förra årets succé är det äntligen dags igen och en ny föreläsartalang ska utses. Personen ska kunna inspirera, motivera och utbilda andra människor med sin historia, kunskap och sitt sätt att framföra ett budskap.

Vill du eller känner du någon som vill börja föreläsa?

»Läs hela artikeln...

Vem är Sveriges bästa talare?

Snart utses Sveriges bästa talare 2018 i kategorierna Årets talare – Genombrott, Moderator, Kvinna och Man. Samtliga nominerade är personer som varit extra uppskattade och stuckit ut under det gångna året. De har på olika sätt spridit kunskap och inspiration och lyckats nå fram med sitt budskap till åhörarna.

Här ser du alla nominerade!

»Läs hela artikeln...

Dags att byta jobb? Vi söker en ny kollega.

Vill du jobba med härliga kollegor i ett starkt team som stöttar varandra? Vi söker en kollega, till vårt innesäljsteam, att dela våra utmaningar med. Vi sitter vid vattnet på Norr Mälarstrand i Stockholm. Dina personliga egenskaper är viktigast för oss och vi tror att du är en positiv och driven person som vill göra skillnad och bidra till företag och medarbetares utveckling och välmående.

Läs mer och ansök här...

Gustav Stenbeck - There is no business on a dead planet

Hållbara företag är inte bara morgondagens vinnare. De vinner redan idag. Följ med på en studieresa hos de bästa bolagen, som har satt hållbarhet i kärnan av det de håller på med, för att både tjäna pengar och rädda världen. Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Han har ett förflutet som hållbarhetschef åt Petter Stordalens Nordic Choice Hotels och blev under tiden där utsedd till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer. Idag är han affärsängel och företagsledare och ägnar all sin tid och sina resurser till att arbeta där hållbarhet och affärer möts. Han har hands-on erfarenhet av vilka hållbarhetsinitiativ som funkar inom både stora och små bolag och utmanar många tidigare sanningar inom hållbarhetsvärlden.

När: Ons 5 dec, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Fredrik Mattsson - Att bemöta andra och varandra - om god kommunikation på jobbet

Tänk om det avgörande inte är vad vi säger, utan hur vi säger det vi säger? Vad betyder det i så fall för mig i min vardag, i mina möten med andra och i samtalen med mina arbetskamrater? Vad betyder kroppsspråk och ansiktsuttryck? På vilket sätt påverkas kommunikationen om du visar en sak med din kropp och något annat med dina ord? Utgångspunkten i denna föreläsning är att kommunikation är en färdighet, som vi alla kan bli bättre på, om vi vet vad vi ska träna på. Vet du hur du uppfattas? Inget sitter i väggarna på jobbet men mycket sitter i beteendet. Fredrik Mattsson är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare i kommunikation. Hans föreläsningar och utbildningar kretsar kring bemötande och svåra samtal, presentationsteknik, om konsten att leda möten eller om att skriva så att andra vill läsa.

När: Ons 12 dec, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

David Ståhlberg - Att Leda i Accelererande Förändring

Hur hittar ni radikala innovationsmöjligheter? Hur organiserar ni er för nya kundbeteenden? Lär du dig snabbare eller långsammare än världen förändras? David hjälper ledare på alla nivåer att förstå vad en accelererande förändringstakt innebär för människan, ledarskapet och affären. Med fingret på pulsen och med en inspirerande ärlighet bjuder David både på hissnande insikter och handfasta verktyg för konkreta förbättringar i er verksamhet. Ur innehållet: ● Vad händer i tech-världen och vad gör vissa företag till solklara vinnare ● Framtid - Hur ni blir del av en global rörelse mot genuint värdeskapande ● Kundfokus - Hur ni blir bättre än alla andra på att se er bransch utifrån ● En busenkel modell för att ta er innovation till nästa nivå ● Hur du blir en inspirerande förebild för Radikal Nyfikenhet

När: Fre 14 dec, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Elizabeth Kuylenstierna - Sluta låtsas - börja jobba

Hur mycket förlorar vi i effektivitet, produktivitet och resultat för att vi inte är tillräckligt öppna med varandra på jobbet? Vad går vi runt och låtsas en vanlig dag bland kollegor? Att vi håller med chefen? Att vi tycker om att få ärlig feedback? Hur många trista möten sitter vi igenom utan att säga ifrån? Sluta låtsas - börja jobba är en föreläsning om öppen direkt kommunikation, om att höja taket på riktigt och bli ett vinnarlag långt före konkurrenterna.

När: Fre 14 dec, Frukost 07.30 föreläsning 8.10-9.00
Var: Scandic Opalen, Engelbrektsgatan 73, Göteborg

»Mer information och anmälan...

Ann Hellenius - Ledarskap i en datadriven snabbrörlig värld - vad krävs för att lyckas?

Hur håller du dig relevant som ledare i en snabbrörlig omvärld i en era då digitalisering, AI och en exponentiell tillväxt av data revolutionerar världen? Vad är det som gör att vissa människor blir obsoleta i sitt sätt att leda och arbeta, och andra inte? Ann Hellenius har jobbat med digitalisering och ledarskap sedan 1998, i både privat och offentlig sektor. Hon håller inspirerande föreläsningar om digital transformation, ledarskap, innovation och mångfald. Hon har arbetat som digital strateg och byggt upp sitt eget konsultbolag och har som CIO framgångsrikt drivit Stockholm stads arbete för att skapa en smart stad och driver nu Bankgirots digitala transformation som CIO.

När: Tis 18 dec, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Anna Sunneborn - Det är aldrig för sent att börja

Anna föreläser om att säga JA till livet. Endast 3% av Sveriges befolkning jobbar med målsättning och den siffran hoppas Anna kunna öka. Hon får oss att förstå kraften i att ta ansvar över vårt eget liv. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Anna Sunneborn lär oss att bli regissörer i våra egna liv och hur vi mår bäst i vår egen vardag.

När: Tor 20 dec, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2