[INSTÄLLD] Speak for Change - för allas lika värde

Ge bort en julklapp som gör skillnad i år. Ta med familjen, vännerna och kanske kollegorna på en galakväll full av inspiration och nya insikter den 14 januari kl 19.00 på Berns. Utifrån budskapet – allas lika värde - kommer några av Sveriges främsta föreläsare dela med sig av historier och kunskap som berör, utbildar och bryter fördomar.

Kvällen kommer att belysa den viktiga frågan och förhoppningen är att både företag och privatpersoner ska se denna kväll som en start eller en del i ett redan påbörjat arbete för ett mer jämlikt samhälle utan hat och hot.

På scen att inspirera och utbilda kommer ni får se fantastiska föreläsare som vi är stolta över att samarbetar med. Alexandra Pascalidou, Pär Johansson, Nisha Besara, SaraClaes Schmidt, Jan Scherman och Christina Rickardsson kommer alla att belysa frågan om allas lika värde men ur olika vinklar.

Biljettpriset är 325 kr och alla intäkter går oavkortat till stiftelsen Make Equal som arbetar för ett jämlikt samhälle genom opinionsbildning och utbildning.

En stor del av Talarforums dagliga arbete handlar om att utbilda, utveckla och inspirera privatpersoner och organisationer inom olika ämnen via föreläsare, utbildare och moderatorer. Som en förlängning av vårt dagliga arbete att påverka har vi valt att starta konceptet Speak for Change – för allas lika värde. Det är ett samarbete mellan Talarforum och Berns för att lyfta frågan om allas lika värde.

All förändring börjar någonstans - den 14 januari kan vi tillsammans bidra till att minska hat och hot och att vårt samhälle ska vara en plats för alla. Köp dina biljetter till Speak for Change – för allas lika värde!

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2