Anna Sunneborn

Anna Sunneborn

Våga mer i livet oavsett resultat

Anna föreläser om att säga JA till livet. Endast 3% av Sveriges befolkning jobbar med målsättning och den siffran hoppas Anna kunna öka.

Hon får oss att förstå kraften i att ta ansvar över vårt eget liv. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Anna Sunneborn lär oss att bli regissörer i våra egna liv och hur vi mår bäst i vår egen vardag.

Hon erbjuder inte enbart föreläsning, utan även kvalitativ fysträning.

Vad menas egentligen med vältränad? Snabbhet, styrka, rörlighet, koordination och kondition är fem egenskaper som alla är lika viktiga för att bygga upp vår kropp. På ett inspirerande och roligt sätt, där alla kan vara med utefter sin egen förmåga håller Anna i ett pass som sent kommer att glömmas bort. Kan med fördel även kombineras med hennes föreläsning "Säg JA till livet".

Nya utmaningar har alltid varit en drivkraft för Anna Sunneborn. Efter en bakgrund i restaurangbranschen, skola och Sveriges Television valde Anna att starta eget som fystränare och föreläsare.

Det är aldrig för sent att börja. Det är Anna Sunneborn ett levande exempel på. Hennes inspirerande föreläsningar förändrar människors syn på vad som är viktigt här i livet. Ni får följa med på en resa helt utan statistik och tråkiga siffror. Det är en berg- och dalbana med mycket skratt, lite gråt och mycket eftertänksamhet. Anna delar med sig av alltifrån ett livsavgörande knivöverfall som 8-åring till att vinna 100 000 kr genom att springa 100 meter i högklackat.

"Jag har valt att säga JA till det som för mig framåt, ger mig nya utmaningar och framför allt en meningsfull vardag."

Pressbilder

Anna Sunneborn

Anna Sunneborn

Fystränare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2