Anna Sunneborn

Det är aldrig för sent att börja.

Anna Sunneborn startade sin friidrottskarriär som 35-åring. Hon har sedan dess tagit 50 veteran-SM guld, slagit flera svenska och internationella rekord, hon har dessutom ett veteran-VM silver i längdhopp.

Anna föreläser om att säga JA till livet. Endast 3% av Sveriges befolkning jobbar med målsättning och den siffran hoppas Anna kunna öka. Hon får oss att förstå kraften i att ta ansvar över vårt eget liv. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Anna Sunneborn lär oss att bli regissörer i våra egna liv och hur vi mår bäst i vår egen vardag.

Nya utmaningar har alltid varit en drivkraft för Anna Sunneborn. Efter en bakgrund i restaurangbranschen, skola och Sveriges Television valde Anna att starta eget som fystränare och föreläsare.

Det är aldrig för sent att börja. Det är Anna Sunneborn ett levande exempel på. Hennes inspirerande föreläsningar förändrar människors syn på vad som är viktigt här i livet. Ni får följa med på en resa helt utan statistik och tråkiga siffror. Det är en berg- och dalbana med mycket skratt, lite gråt och mycket eftertänksamhet. Anna delar med sig av alltifrån ett livsavgörande knivöverfall som 8-åring till att vinna 100 000 kr genom att springa 100 meter i högklackat.

"Jag har valt att säga JA till det som för mig framåt, ger mig nya utmaningar och framför allt en meningsfull vardag."

Lyssna på Anna Sunneborn

Det är aldrig för sent att börja

Vill du bli inbjuden?
Anna föreläser om att säga JA till livet. Endast 3% av Sveriges befolkning jobbar med målsättning och den siffran hoppas Anna kunna öka. Hon får oss att förstå kraften i att ta ansvar över vårt eget liv. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Anna Sunneborn lär oss att bli regissörer i våra egna liv och hur vi mår bäst i vår egen vardag. https://www.talarforum.se/speakerimage/anna.sunneborn/1792/anna_sunneborn.jpg 0

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Pressbilder

Anna Sunneborn

Liknande profiler

Friskvård & Träning

Målsättning