Boka Peter Foppa Forsberg

Peter Foppa Forsberg är en av Sveriges största hockeyspelare genom tiderna och delar med sig av drivkraften att lyckas och kärleken till sporten i sina föreläsningar. Nu kan även ni få möjlighet att boka ett exklusivt möte med Peter till ert evenemang.

Vi har haft förmånen att träffa Peter och ställt lite frågor för att ni ska få veta lite mer om honom.

Berätta vad dina föreläsningar handlar om!

De handlar om vilka egenskaper och arbetsmetoder jag har identifierat som viktigast i min karriär att nå yttersta världstoppen i en av planetens största sporter. Kort sagt: hur en vinnarskalle kan bidra till framgång, både privat och på jobbet.

Vem har nytta av att lyssna på dina föreläsningar?

Alla som strävar efter att nå sina mål, både i team eller enskilt. Och såklart alla som vill höra lite härliga anekdoter från min 20 år långa karriär i Modo, Tre Kronor och i NHL, men även nu efter den sportsligt aktiva tiden - i näringslivet. Jag vill dock understryka: de som jobbar i lag kommer få något användbart med sig.

Har du några nycklar för hur man når framgång som du vill dela med dig av?

Om jag har! Jag har flera nyttiga tankemodeller och handfasta tips. Men de sparar jag till mina föreläsningar…

Vad är du extra bra på som inte så många vet?

Jag gör den bästa och mest onyttiga köttfärsen som finns till barnen.

Peter Foppa Forsberg är en av Sveriges största hockeyspelare genom tiderna och delar med sig av drivkraften att lyckas och kärleken till sporten i sina föreläsningar. Du får följa med på en svindlande resa från knattelaget i Ö-vik till dubbla OS-guld och Hall of Fame i NHL.
Peter har förmågan att fängsla åhörarna med sina unika berättelser från elitidrottens innersta kärna. Han tar även upp svårigheterna i form av oändliga skador och hur han fann motivationen att fortsätta när det såg som mörkast ut. "Foppa" ger också, via humoristiska anekdoter från sin dekorerade karriär, åhörarna nycklar till att nå framgång privat eller i jobbet genom att dela med sig av de tankemodeller som han använde sig av för att bli en av världens största idrottsmän.

Boka Peter Foppa Forsberg här.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2