Vill du börja föreläsa? Ansök till Talarforum Talang

Har du en historia, kunskap eller erfarenhet att dela med dig av? Har du talangen och förmågan att inspirera och få människor att lyssna? Då kan det vara dig vi söker.

Efter förra årets succé är det äntligen dags igen och en ny föreläsartalang ska utses. Personen ska kunna inspirera, motivera och utbilda andra människor med sin historia, kunskap och sitt sätt att framföra ett budskap.

Talarforum Talang startade för att vi såg ett växande intresse bland unga att föreläsa och nå ut med sitt budskap. De personer vi träffade hade varken nätverken eller kunskap kring hur man kommer igång och in i föreläsarbranschen. Det vill vi ändra på! Talang är en del i arbetet att hitta nya talanger. Vi har även auditions på vårt kontor i Stockholm men det är fler som hör av sig till oss än vad vi har möjlighet att titta på. Därför tycker vi Talang är ett bra koncept att nå fler och nå bredare.

Vill du eller känner du någon som vill börja föreläsa?

Det enda du behöver göra för att ansöka är att filma dig själv i max 3 minuter där du kort beskriver vad du föreläser om, vem du är och visar hur du är på scen. Det går utmärkt att spela in filmen med din mobiltelefon.

Skicka in din ansökan här

Talarforum Talang - För dig som vill börja föreläsa

Drömmer du om att sprida ditt budskap och föreläsa? Har du förmågan att inspirera och motivera människor? Brinner du för at...

Läs mer om Talang och ansök.

Lycka till!

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2