Inspirationsbrev Mars 2015

Boka Carl Bildt genom Talarforum

Carl Bildts kunnande om internationell politik och ekonomi är vida erkänt. Han har även en unik förmåga att förklara komplexa händelser och begrepp och sätta dem i sammanhang som även belyser mer generella skeenden. Nu går det att boka Carl Bildt som föreläsare genom Talarforum

»Läs mer här...

Olof Röhlander - Är allting chefens fel?

Olof Röhlander är en prisbelönt professionell föreläsare, utbildare, licensierad mental tränare och certifierad coach. Han har bland annat fått pris som årets föreläsare och är även författare till boken "Det blir alltid som man tänkt sig". Olof är en av få föreläsare som årligen gör hundratals bejublade föreläsningar inom näringslivet. Olof Röhlander röstades fram till Årets talare i Sverige 2011 och har enligt Dagens Industri varit den mest bokade talaren i svenskt näringsliv de senaste åren. Olof berättar här om några av alla de svårigheter det kan innebära att ha och vara chef.

»Läs hela artikeln...

Stefan Einhorn - Hur man blir en bra ledare: vetenskapen har svaren

Stefan Einhorn är professor i molekylär onkologi vid Karolinska Institutet. Han är dessutom en ofta förekommande gäst i radio och TV och har skrivit flera böcker, såväl fack- som skönlitteratur. Stefan Einhorns mest välkända bok är Konsten att vara snäll, som sålts i över 300 000 exemplar och översatts till 18 språk. Stefan är sedan många år verksam som föreläsare och har blivit utsedd till bästa lärare vid Karolinska Institutet. Han talar bland annat om etik på arbetet, goda relationer, ledarskap, bemötande i vården och, inte minst, konsten att vara snäll. Ett annat tema är optimal problemlösning med föreläsningar som konsten att bli klok, det visa ledarskapet och vägen till framgång. Stefan berättar här om de positiva effekter som vetenskapen har kunnat belägga ledarskapsutbildningarna har på chefer och hur man blir en bra ledare.

»Läs hela artikeln...

Jenny Åkerman: Med både vänster och höger hjärnhalva - en halvdagsutbildning om effektiv kommunikation

Jenny Åkerman kallas ibland för "hjärnladyn", troligtvis för att hon arbetar som hjärngympaledare med snart tre decenniers erfarenhet av tanketräning med olika pedagogiska inriktningar. Jenny är även författare, musik- och röstpedagog, föreläsare samt före detta ordförande i Mensa Sverige. Jenny Åkerman föreläser och utbildar på ett sätt som ger direkt resultat. Du som deltagare kommer antagligen lämna utbildningen med en lust att sätta igång och skapa ännu bättre möten, relationer och samarbeten!

När: Tis 10 mar, kl. 09:00 - 12:00 och kl. 13:30 - 16:30
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm
Pris: 1295kr (exkl. moms)

»{{(http://www.utbildning.talarforum.se/tema/1768-med-bade-vanster-och-hoger-hjarnhalva-en-halvdagsutbildning-om-effektiv-kommunikation/|Mer information och anmälan...|Öppnas i nytt fönster)}}

Bea Szenfeld - Design och entreprenörskap som flyttar gränser

Bea Szenfeld är en av landets främsta modeskapare och är mest känd för att hantverksmässigt tillverka kläder i papper. Senast vann hon priset ”Årets blickfång” på Elle-galan 2014. Hennes papperskreationer syns bland annat på Lady Gaga och Björk. Kollektionerna består av experimentella kreationer i ovanliga material (inte bara papper) och sammanhang, och är på gränsen mellan kläder och modern konst. Hör Bea Szenfeld berätta sin historia om entreprenörskap och modeskapande.

När: Tor 26 mars Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Karin Nilsdotter - The sky is not the limit - Space our new business frontier

Karin Nilsdotter leder ett banbrytande initiativ för att etablera rymdturismen och göra Sverige till en världsledande rymdhamn och nav för kommersiella mänskliga rymdfärder och branschövergripande innovation. Med lång erfarenhet från turistnäringen, har Karin haft ledande internationella ledningsroller som spänner från nation-branding till strategiska affärsallianser, destination och affärsutveckling.

När: Tor 23 april Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2