Stefan Einhorn

Stefan Einhorn

Professor, författare och flitig TV-gäst

Stefan Einhorn föreläser om goda relationer, ledarskap, snällhet, klokhet, framgång och bemötande i vården.

Stefan Einhorn är professor i molekylär onkologi vid Karolinska Institutet. Han är dessutom en ofta förekommande gäst i radio och TV och har skrivit flera böcker, såväl fack- som skönlitteratur. Stefan Einhorns mest välkända bok är Konsten att vara snäll – som sålts i över 300 000 exemplar och översatts till 18 språk.

Stefan Einhorn är sedan många år verksam som föreläsare och har blivit utsedd till bästa lärare vid Karolinska Institutet. Han talar bl.a. om etik på arbetet, goda relationer, ledarskap, bemötande i vården och – inte minst – konsten att vara snäll. Ett annat tema är optimal problemlösning med föreläsningar som konsten att bli klok, det visa ledarskapet och vägen till framgång.

Hans slutsats, som bygger på vetenskapliga studier, är att det sätt på vilket vi bemöter och stöttar våra medarbetare och andra medmänniskor i slutändan kommer att avgöra hur framgångsrika vi blir och hur väl en arbetsgrupp lyckas.

Pressbilder

Podcasts

1. Stefan Einhorn intervjuas av Pelle Tornell

Professor och överläkare vid Radiumhemmet. Tidigare institutionschef vid Karolinska Institutet. Av studenterna utsedd till bästa föreläsare vid Karolinska Institutet 1999. Författare till flera böcker, bland annat En dold Gud, Ont i Kroppen, Den sjunde dagen, Konsten att vara snäll, Medmänniskor, Vägar till visdom och Änglarnas svar.

Artiklar

Stefan Einhorn

Stefan Einhorn

Professor

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2