Hem > Personligheter > Karin Nilsdotter

Karin Nilsdotter

The sky is not the limit - Space our new business frontier

Karin Nilsdotter leder och driver arbetet med att göra Sverige till en av de första länderna i världen med rymdturism. Det är en pionjärsatsning på flera plan.

Karin Nilsdotter leder ett banbrytande initiativ för att etablera rymdturismen och göra Sverige till en världsledande rymdhamn och nav för kommersiella mänskliga rymdfärder och branschövergripande innovation. Med lång erfarenhet från turistnäringen, har Karin haft ledande internationella ledningsroller som spänner från nation-branding till strategiska affärsallianser, destination och affärsutveckling.

Karin har bott och arbetat internationellt under hela sin karriär och har haft London som bas de senaste 13 åren. Hon arbetat industriöverskridande och med både näringsliv samt Sverigeplattformen som består av UD, Svenska institutet, Exportråd, Invest in Sweden etcetera.

Karin är också initiativtagare till "Creative Space" som är ett internationellt pilotprojekt med visionen att göra Spaceport Sweden till en kreativ hotspot ovanför polcirkeln. En plats där akademiker och industrier kan träffas för att utbyta idéer och skapa innovativa produkter och tjänster med rymden som plattform.

- Vi kommer att skapa upplevelser både på jorden, i luften och i rymden där man kan lära mer om samt uppleva rymden på olika sätt. Förutom en ökad tillgång till rymden vilket i sig är en svindlande känsla så kommer vi att skapa effekter på jorden i form av nya produkter, nya upplevelser, perspektiv, utbildningar och forskningsområden. säger Karin Nilsdotter.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta