Lars Frölander

Lars Frölander

OS-guldmedaljör i simning

Lars Frölander eller "Avokadomannen" som han lite skämtsamt också kallas är en av Sveriges främsta simmare genom tiderna.

Idag jobbar Lars med ett projekt för att stödja svensk ungdomsimning. Han har deltagit i 6 Olympiska spel och har bland annat OS-guld, VM-guld, EM-guld och världsrekord på sin meritlista. I London 2012 stod han på startpallen i OS som den äldsta simmaren i startfältet.

Under stora delar av sin karriär hade Lars enorma hälsoproblem och drogs med många förkylningar och sjukdagar. När han lade om sin livsstil uppnådde han en revolutionerande förändring som gynnade både hälsan och prestationerna. Lars har idag ett brinnande intresse för kost och hälsa. Varje morgon börjar han dagen med broccoli, spenat- och avokadosoppa. Han äter minst 6 avokado om dagen. Det berättar han bland annat om när han delar med sig av sina erfarenheter och vägen till smartare hälsa. Han berättar även om sina insikter som elitidrottare och om hur man uppnår sina mål i livet. Lars har studerat rörelselära och berättar om hur man med balans kan påverka kroppen och sinnet.

Lars Frölander föreläser om bland annat om sin väg till framgång, kost och hälsa, träning, motivation och mål. Lars kan föreläsa både på svenska och engelska.

Pressbilder

Lars Frölander

Lars Frölander

f.d. Simmingsproffs

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2