Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Jonas Bergqvist

Jonas Bergqvist

Kost, Träning, Hälsa & Livsstil - om lögner, val och sociala normer

Jonas Bergqvist är sjukgymnast, personlig tränare och en uppskattad hälsoinspiratör. Han är författare, driver ett snabbt växande utbildningsföretag och är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare.

Jonas Bergqvist och är Leg. Sjukgymnast, Personlig Tränare och Kostrådgivare. Jonas har grundat och driver ett hälsoutbildningsföretag där han undervisar inom flera ämnen.

Jonas föreläser och inspirerar om Kost, Hälsa, Träning och Livsstil

Om kost: Föreläsningen är sprängfylld med mat, träning, hälsa, livsstil och prestation. Den inspirerar och engagerar. Lustfylld inspiration blandas med ren kunskap och befriande humor avlöser allvar. Modern vetenskap pareras med igenkännande anekdoter.

Föreläsningen ger era medarbetare en upplevelse, eftertanke och framför allt mängder med praktiska tips. Den är fri från pekpinnar, men tar ändå tydligt avstamp i en evolutionär syn på hälsa och livsstil.

Om Livsstil: Föreläsningen lägger vår moderna livsstil under luppen. Lever vi som vi tror? Gör vi medvetna val? Är vi självständiga eller endast kommersens och de sociala normernas marionettdockor? Föreläsningen väcker eftertanke, öppnar ögon och inspirerar till handling och engagemang. Som vanligt blandar Jonas lustfylld inspiration med kunskap och befriande humor avlöser allvar. Hög igenkänning utlovas!

"Jonas tar med åhörarna på en resa som börjar på stenåldern och slutar i den moderna människans vardag. Med vetenskap och evolution som utgångspunkt får han pusselbitarna att falla på plats och fram träder är en tydlig bild av hur man med rätt kost uppnår hälsa och fitness."
- Jonna Kylmänen, Rikspolisstyrelsen

Pressbilder

Jonas Bergqvist

Jonas Bergqvist

Fotograf: Gabriel Liljevall

Friskvård & Träning

Utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2