Hem > Personligheter > Jonas Bergqvist

Jonas Bergqvist

Kost, Träning, Hälsa & Livsstil - om lögner, val och sociala normer

Jonas Bergqvist är sjukgymnast, personlig tränare och en uppskattad hälsoinspiratör. Han är författare, driver ett snabbt växande utbildningsföretag och är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare.

Jonas Bergqvist och är Leg. Sjukgymnast, Personlig Tränare och Kostrådgivare. Jonas har grundat och driver ett hälsoutbildningsföretag där han undervisar inom flera ämnen.

Jonas föreläser och inspirerar om Kost, Hälsa, Träning och Livsstil

Om kost: Föreläsningen är sprängfylld med mat, träning, hälsa, livsstil och prestation. Den inspirerar och engagerar. Lustfylld inspiration blandas med ren kunskap och befriande humor avlöser allvar. Modern vetenskap pareras med igenkännande anekdoter.

Föreläsningen ger era medarbetare en upplevelse, eftertanke och framför allt mängder med praktiska tips. Den är fri från pekpinnar, men tar ändå tydligt avstamp i en evolutionär syn på hälsa och livsstil.

Om Livsstil: Föreläsningen lägger vår moderna livsstil under luppen. Lever vi som vi tror? Gör vi medvetna val? Är vi självständiga eller endast kommersens och de sociala normernas marionettdockor? Föreläsningen väcker eftertanke, öppnar ögon och inspirerar till handling och engagemang. Som vanligt blandar Jonas lustfylld inspiration med kunskap och befriande humor avlöser allvar. Hög igenkänning utlovas!

"Jonas tar med åhörarna på en resa som börjar på stenåldern och slutar i den moderna människans vardag. Med vetenskap och evolution som utgångspunkt får han pusselbitarna att falla på plats och fram träder är en tydlig bild av hur man med rätt kost uppnår hälsa och fitness."
- Jonna Kylmänen, Rikspolisstyrelsen

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta