Jonas Bergqvist

Jonas Bergqvist

All kraft i samma riktning

Hämta inspiration och strategiska insikter från en man vars resa genom sport och affärer har formats av seger, motgång och ständigt lärande.

Jonas Bergqvist är för många synonymt med en glittrande hockeykarriär, där han representerade Sverige på elitnivå, skördat framgångar i OS och VM, och även prövat på proffslivet utomlands. För många är han också känd som "Berka", en framstående forward som kunde föra laget till seger. Men Jonas är så mycket mer än sina ishockeyframgångar. Hans väg har tagit honom genom ledande positioner i olika branscher, alltifrån idrott till bankväsende, och idag står Jonas på scenen, inte för att ta emot priser, utan för att dela med sig av sin rika kunskap om ledarskap, laganda och framgång.

Uppvuxen i en företagarfamilj, där grunderna i hur man driver ett företag och vikten av starkt ledarskap blev en naturlig del av uppfostran, har Jonas med sig en unik kombination av erfarenheter. Efter hockeykarriären har hans resa genom näringslivet gått via klubbledning inom Leksands IF, VD-posten hos LRF Konsult (numera Ludvig & Co), koncernchef vid AJ Produkter, till olika ledande roller inom Swedbank. Under dessa år har Jonas Bergqvist fått en djup insikt om hur ledarskapets nyanser förändras och anpassas efter olika branscher och företagskulturer.

Föreläsningar som inspirerar och berör
Idag samlar Jonas Bergqvist sina erfarenheter, från isen till föreläsningsscenen, och erbjuder insikter om hur man skapar framgång genom att ta till vara på varje individs potential, bygga starka team, och navigera sin organisation mot gemensamma mål. I sina föreläsningar talar han bland annat om:

  • Att bygga effektiva och välmående team
  • Skapa en kultur där klara målsättningar genererar trygghet
  • Att inkludera medarbetare i förändringsprocesser och riktning
  • Motivera medarbetare att känna glädje och drivkraft i sitt arbete
  • Implementera en hållbar ledarskapsstruktur

Boka in Jonas för att få del av när han delar med sig av sina bästa strategier, verktyg, och insikter för att inspirera och stärka andra ledare och deras team.

Pressbilder

Jonas Bergqvist

Jonas Bergqvist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2