Jenny Collén

Jenny Collén

Optimera din fulla potential

Jenny Collén Gustafsson är expert på att få människor och företag att optimera sin fulla potential. Hon har under åren drivit en uppsjö av tillväxt-, talang- och ledarskapsprogram och coachat såväl start-ups som globala storföretag

Jenny Collén Gustafsson är expert på att få människor och företag att optimera sin fulla potential. Hon har under åren drivit en uppsjö av tillväxt-, talang- och ledarskapsprogram och coachat såväl start-ups som globala storföretag. Hon har utvecklat en metod som säkerställer att tillväxten inte sker på bekostnad av individerna utan snarare som en konsekvens av deras utveckling. Jenny har skrivit en bok med tillhörande manual för hur man driver denna typ av affärsutvecklingsprogram, "Konsten att vara entreprenör", på uppdrag av Tillväxtverket.

De senaste åren har Jenny spenderat mesta delen av sin tid i Mellanöstern. En erfarenhet som bidragit till ytterligare förmåga att se situationer från många olika perspektiv och en djupare kunskap om att arbeta i mångkulturella miljöer.

Jennys egen livshistoria är, för att uttrycka det milt, brokig och när hon föreläser delar hon inte bara med sig av sin kunskap om affärs-, talang- och ledarskapsutveckling utan även av sin livsresa. En resa som inte alltid har varit vacker där ett otal misstag också lett till ett otal lärdomar.

Jennys mål med en föreläsning är att ge åhörarna en riktig aha-upplevelse, en energikick samt konkreta tips för hur de tar nästa steg. Föreläsningar ges på svenska och engelska och är lämpliga för små och stora företag, team, kickoffer, organisationer, utbildningar.

Jenny har arbetat med/föreläst på företag som Bonnier, Berghs, Doberman, Hyper Island, Telge, Scania, Vectura, Telenor, Young professionals org., Tillväxtverket, Vinnova, SM i ekonomi, Tillväxtdagarna etc.

Pressbilder

Jenny Collén

Jenny Collén

Företagsledare som föreläser

Ledarskap

Ekonomi

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2