Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin

Ge viljan muskler och hitta drivet i livet!

En föreläsning med 100% inspiration om inre drivkraft, energi, inställning och bemötande – fyra hörnstenar för en bättre arbetshälsa och glädje i vardagen.

Elisabeth Wahlin delar med sig av en egen drivkraftsmodell och energiboost-program, som hjälper dig att inspirera och motivera både dig själv och andra – såväl i arbetslivet som privat.

Hur finner du dina drivkrafter?

Vad krävs för att orka mera och inte ge upp?

Hur bemöter du dig själv och andra?

Elisabeth är en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör inom områden som drivkraft, motivation och förmågan att hitta nya vägar. Hon har en lång erfarenhet som ledare och entreprenör och är känd för sin medryckande entusiasm och genuina egenskap att se möjligheter oavsett utmaning.

Vägen till målet är inte alltid spikrak, men vi bär alla med oss förutsättningar att lyckas med det vi vill, oavsett vad vi har med oss och var vi befinner oss i livet. Att tro på sin egen förmåga och göra vad du kan, med det du har, där du är kan bli början på något nytt.

Med glimten i ögat, sprudlande entusiasm och härlig energi bjuder hon på en riktig "feelgood föreläsning" med interaktivitet och ett unikt bildspel. Föreläsningen kan vara allt från 45 min till 2 timmar.

Elisabeth brinner för att inspirera och ge energi till andra och föreläser även om ADHD ur ett föräldraperspektiv. Här om någonstans handlar livet om att ta vara på sina drivkrafter och fokusera på det som fungerar.

Hennes senaste bok "YES! –100% inspiration" är en kick för självkänslan. I 10 inspirerande och personlig berättelser får vi känna igen oss, bli berörda och få den kraft vi ibland så väl behöver för våra vidare val i livet.

"En diamant med klarögda, värmande och stärkande berättelser om personer som kunde varit du och jag. En bok som ger livskraft och får oss att blomma upp på nytt."

Annika Dopping, TV-producent, programledare

"Elisabeth har fått människor att dela med sig av det viktigaste vi har i livet – Livet självt! Det är skilda berättelser med ett gemensamt – de skapar Lust! Lust att läsa vidare och Lust att bli en människa som säger "YES!"

Katarina Hultling, journalist, moderator, föreläsare

Pressbilder

Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2