Hem > Personligheter > Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin

Ge viljan muskler!

En föreläsning om inre drivkraft, energi, inställning och bemötande – fyra hörnstenar för en bättre arbetshälsa och glädje i vardagen.

Elisabeth är en mycket uppskattad föreläsare inom områden som drivkraft, motivation och förmågan att tro på sig själv. Hon har en lång erfarenhet som ledare och entreprenör och är känd för sin medryckande entusiasm och genuina egenskap att se möjligheter oavsett utmaning.

Hur hittar du dina drivkrafter? Vad krävs för att orka mera och inte ge upp? Hur bemöter du dig själv och andra?

Inspiratören Elisabeth Wahlin skakar liv i nya tankebanor och visar att många på nya vägar som finns att hitta i varje situation vi tror oss sitta fast i.

Hon delar med sig av en egen drivkraftsmodell och energiboostprogram-en plattform som hjälper dig att inspirera och motivera både dig själv och andra –såväl i arbetslivet som privat.

Livet är som en kontorsstol –det handlar oftast om inställning!

Vägen till målet är inte alltid spikrak , men vi bär alla med oss förutsättningar att lyckas med det vi vill, oavsett vad vi har med oss och var vi befinner oss i livet. Att tro på sin egen förmåga och göra vad du kan, med det du har, där du är –kan bli början på något nytt.

Med glimten i ögat, sprudlande entusiasm och härlig energi bjuder hon på en riktig "feelgoodföreläsning" med interaktivitet och ett unikt bildspel.

Elisabeth brinner för att inspirera och ge energi till andra och hennes senaste bok "YES! –100% inspiration" är en kick för självkänslan.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta