Marie Gelhaar

Marie Gelhaar

Ledarskap & kommunikation med hjärtat!

Marie har stor erfarenhet att inspirera, motivera och driva förändring och projekt i stora och små frågor.

Marie Gelhaar arbetar som utbildare, föreläsare, coach och projektledare. Marie har arbetat i näringslivet med ledarskap, organisationsutveckling, verksamhetsutveckling och förändringsarbete i ett par decennier. Hon har betydande kunskap om att facilitera förändringsprocesser, workshops och projektledning.

Marie bjuder mycket på sig själv när hon föreläser och inspirerar de människor hon möter ute på sina olika uppdrag. Hon gör det på ett underhållande sätt och delar med sig av sin erfarenhet med stor energi och ett stort engagemang. Hon brinner för att utveckla individer och organisationer och i hennes föreläsningar förmedlas detta på ett tydligt, enkelt och intressant sätt. Marie delar generöst med sig av sina bra och mindre bra sätt att få ihop och utveckla grupper.

Som tillägg till ingenjörskarriären är Marie också danspedagog, utbildad vid Danshögskolan och Balettakademin. Marie har undervisat i dans sedan 13-årsåldern. Hon berättar om att 5-åringar är den svåraste publiken du kan ha -"De gör ingenting bara för att du säger de,t utan du måste visa att du är helt övertygad om att det är rätt".

Genom att känna sig själv och sitt agerande utifrån olika situationer har du stor sannolikhet att lyckas leda andra. Marie delar med sig genom egen erfarenhet på bra och mindre bra sätt att agera under team-byggande. Praktiserar ett balanserat ledarskap som inkluderar hjärna och hjärta.

Att ta ansvar för den information som ska kommuniceras till rätt person är av vikt för att nå framgång. Marie har arbetat utifrån att kategorisera information som informativ eller beteendeförändring.

Marie beskrivs som tydlig, drivande, engagerande och strukturerad - som brinner för att förklara det krångliga på ett roligt, enkelt och pedagogiskt sätt.

Gruppdynamik
Föreläsningen innehåller tips och trix för hur man får ihop en grupp och får den att samarbete på ett effektivt och roligt sätt. Hon bjuder på konkreta verktyg och erfarenheter från sin karriär som ledare.

Jakten på en guldstjärna
Den här innehåller hennes dyslexihistoria från barndomen till idag, från skolan in i arbetslivet. Hon delar också med mig av kampen för sina barns skolgång. Delar tips på hur man som förälder kan hjälpa till, men också hur man som kollega kan stötta en medarbetare med dyslexi.

Förlustbearbetning
Som certifierad coach för sorgbearbetning håller hon en föreläsning om vikten av att hantera förluster/sorg i livet. Hon ger tips om hur man kan bättre hantera detta, men också hur man kan möta medmänniskor i sorg.

Pressbilder

Marie Gelhaar

Marie Gelhaar

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2