Talargalan 3 februari

Nu är det snart dags igen för Talarforums årligen återkommande Talargala på Berns. Där träffas de absoluta topparna bland Sveriges föreläsare och moderatorer för att fira med andra namnkunniga mediepersonligheter. Under kvällen delar även Talarforum ut priset Årets Talare till de föreläsare som Talarforums kunder anser har betytt mest under det gångna året.
Kategorierna är: Årets talare – Man, Årets talare – Kvinna, Årets talare – Moderator samt Årets talare – Genombrott

För pressackreditering till Talargalan och för att redan nu boka en intervju med någon av pristagarna, kontakta Fredrik Sjöholm på Talarforum.

Tidigare pristagare:
Rune Larsson (2007)
Björn Söderberg (2008)
Magnus Lindkvist (2009)
Jörgen Oom (2010)
Olof Röhlander (2011)
Mia Törnblom (- Kvinna, 2012)
Colin Moon (- Man, 2012)
Katarina Hultling (- Moderator, 2012)
Stefan Hyttfors (- Genombrott 2012)
Annika Östberg (- Kvinna, 2013)
Paolo Roberto (- Man, 2013)
Ellinor Persson (- Moderator, 2013)
Robert Karjel (- Genombrott 2013)
Hans Blix (- Hederspris 2013)

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2