Hem > Personligheter > Mia Törnblom

Mia Törnblom

Författare och föreläsare

Mia Törnblom är sedan många år en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och författare. 2012 utsågs Mia till Årets talare, Kvinna.

För att lyckas väl med vårt personliga ledarskap behöver de flesta av oss metoder och verktyg för att träna upp vår inre trygghet, få förståelse för och kunskap om motivation samt grundläggande insikter om kommunikation och svåra samtal. Vi behöver metoder för att se vår egen del i alla situationer, relationer och konflikter för att på så sätt ta eget ansvar. Vi behöver metoder för reflektion, så att vi når de mål vi vill nå.

Mias mål med varje föreläsning är att ge mod och inspiration och samtidigt visa att all förändring är möjlig. Hon ger verktyg till att på ett enkelt sätt, träna upp självkänslan, eftersom självkänsla precis som fysisk kondition är en färskvara. Hon visar hur våra tankemönster och omedvetna reaktioner påverkar hur vi mår, det vi gör och det vi uppnår - och vad vi kan göra för att förändra det.

För över femton år sedan höll Mia Törnblom sin första föreläsning om vikten av att ha en god självkänsla. Att föreläsa är bland det roligaste hon vet. Sedan dess har hon skrivit flera böcker och hållit hundratals kurser, föreläsningar och utbildningar i ämnet personlig utveckling.

I dag driver Mia Törnblom ett företag tillsammans med sin man och ett tiotal anställda, där de arbetar med ledar- och medarbetarutveckling. Hon är en av landets mest populära föreläsare och hennes böcker om mental träning har sålt i över 1 miljon exemplar. Några av Mia Törnbloms böcker är "Mera Självkänsla", "Du äger!", "Du leder!", "Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla! " och senast utkomna "Du säljer – Personlig Marknadsföring" 2013.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta