Hem > Personligheter > Anna Olin Kardell

Anna Olin Kardell

Journalistutbildad moderator - Älskar politiska debatter

Anna Olin är en institution under Almedalsveckan tack vare sitt stora intresse för politik och debatter. Hon känner och har intervjuat de flesta makthavare i landet. En annan sträng på lyran är att fungera som personal brand manager åt kända artister.

Anna Olin är alltid väl påläst, alltid närvarande och alltid engagerande. Efter många års yrkeserfarenhet på scenen, med arbete både framför och bakom kameran är Anna Olin ett proffs. Hennes journalistiska kunnande samt mångåriga erfarenhet av redaktionellt arbete ger er trygghet och garanterar högsta kvalitet på ert evenemang. Anna är en flitigt anlitad moderator och talarcoach inom svenskt näringsliv. Som personal brand manager har hon även jobbat med varumärkesbyggande åt några av Sveriges mest kända artister.

Att leda heta politiska debatter är en av Anna Olins specialiteter. Under Almedalsveckan har hon under många år varit engagerad av en rad olika organisationer för att leda deras seminarier. Hon har intervjuat allt från företrädare ur Regeringen till EU ministrar och kommissionärer samt andra makthavare. Anna är utbildad lärare i svenska, engelska och samhällsvetenskapliga ämnen. Anna leder också många internationella evenemang och arbetar helt obehindrat på engelska.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta