Inspirationsbrev Maj 2017

Talarforum + Almedalen = sant

Talarforum finns på plats i Almedalen i Home of Active Meeting, St. Hansgatan 18 under hela Almedalsveckan, v. 27, 3-9 juli. Vi kommer att vara på plats för att hjälpa våra kunder, föreläsare och moderatorer. På årets mest talrika vecka är röstvård viktigare än någonsin. Kom och öva med oss på veckans två kanske viktigaste seminarier.

»Läs hela artikeln...

Ashkan Fardost - Livesändning av föreläsningen - Den digitala revolutionen

För er som inte har möjlighet att närvara på Ashkans Fardost föreläsning - Den digitala revolutionen har bara börjat - i Stockholm sänder vi live på Facebook tisdag den 23 april. Ashkans föreläsning tar dig på en resa genom den accelererande teknologiska utvecklingen och visar vart vi är på väg i framtiden.

»Läs hela artikeln...

Retorikläger för barn

Talarforum vill i samarbete med No Limits att barn och ungdomar ska få möjlighet att lära sig retorik och konsten att tala inför publik. Att barn ska förknippa det med något roligt. Vi vill ta bort prestationsångesten och att barnen ska bli vän med fjärilarna i magen. Vi vill att barnen blommar ut.

»Läs hela artikeln...

Fredrik Berling - Fredrik Berling om att arbeta som moderator

Frågar man ingenting - får man ingenting veta. Fredrik Berling var med och startade Hjärnkontoret, ledde programmet och lärde oss att det är bra att vara frågvis och nyfiken. 2016 var han nominerad till Årets Moderator och vi passade därför på att ställa honom några frågor om hantverket. Bland annat vad är skillnaden mellan konferencier och moderator?...

»Läs hela artikeln...

Bingo Rimér och Viktoria Wyckman - Då och Nu – gamla och nya medielandskapet

Bingo Rimér, entreprenören och fotografen gör tillsammans med Viktoria Wyckman, entreprenör och VD på kommunikationsbolaget Lejon Media, en skildring av det dåtida och nutida medielandskapet. Analogt kontra digitalt. 70-tal möter 90-tal. Hur gör man för att nå ut med sin kampanj i reklamdimman och vad är en bra kampanj idag kontra då?

När: Fre 19 maj, kaffe och smörgås 07.45 föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Ashkan Fardost - Den digitala revolutionen har bara börjat

Buzzwords som big data, artificiell intelligens och internet of things kastas omkring hejvilt — samtidigt som få digitala strategier ger resultat. Men det är inte så konstigt, för enligt Ashkan har de flesta missförstått hela poängen med digitaliseringen. Ashkans föreläsning tar dig på en resa genom den accelererande teknologiska utvecklingen och visar vart vi är på väg i framtiden. Med sina erfarenheter de senaste 15 åren belyser han den ofta bortglömda länken mellan hur teknologi påverkar mänskligt beteende och hur dessa insikter kan bli en grund till din nya affärsmodell.

När: Tis 23 maj, kaffe och smörgås 07.45 föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Gustaf Josefsson - Vi har aldrig vetat så lite som vi gör idag

Göteborgaren Gustaf Josefsson är en av Sveriges mest anlitade föreläsare på ämnena trender, teknologi och digital transformation. Han pratar om de effekter som den snabba tekniska utvecklingen har på människor som samhälle. Han leder publiken genom komplexa ämnen, genom att blanda vetenskap, historieberättande och humor. Han har ett sätt att koppla ihop de nyaste prylarna och konstiga trenderna med djupa underliggande teman om mänskligheten och dess framtid.

När: Fre 2 juni Frukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg.

»Mer information och anmälan...

Behrang Miri - Att ta det bästa från alla världar

Hur kan vi se främjandet av mångfald, inkludering och representation som viktiga hållbarhetsfaktorer både ur ett humant, socialt men även ekonomiskt perspektiv? Behrang Miri är musiker, programledare, författare, pedagog och opinionsbildare som vurmar för frågor som rör inkludering i dess alla aspekter.

När: Tor 8 juni Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2