> > >

Inspirationsbrev Maj 2017

Talarforum + Almedalen = sant

Talarforum finns på plats i Almedalen i Home of Active Meeting, St. Hansgatan 18 under hela Almedalsveckan, v. 27, 3-9 juli. Vi kommer att vara på plats för att hjälpa våra kunder, föreläsare och moderatorer. På årets mest talrika vecka är röstvård viktigare än någonsin. Kom och öva med oss på veckans två kanske viktigaste seminarier.Läs hela artikeln...

talarforum_visby_logga_200x200

Ashkan Fardost - Livesändning av föreläsningen - Den digitala revolutionen

För er som inte har möjlighet att närvara på Ashkans Fardost föreläsning - Den digitala revolutionen har bara börjat - i Stockholm sänder vi live på Facebook tisdag den 23 april. Ashkans föreläsning tar dig på en resa genom den accelererande teknologiska utvecklingen och visar vart vi är på väg i framtiden.

Läs hela artikeln...

Ashkan Fardost

Retorikläger för barn

Talarforum vill i samarbete med No Limits att barn och ungdomar ska få möjlighet att lära sig retorik och konsten att tala inför publik. Att barn ska förknippa det med något roligt. Vi vill ta bort prestationsångesten och att barnen ska bli vän med fjärilarna i magen. Vi vill att barnen blommar ut.

Läs hela artikeln...

retoriklager_for_barn_no_limits_camp_arets_roligaste_camp

Fredrik Berling - Fredrik Berling om att arbeta som moderator

Frågar man ingenting - får man ingenting veta. Fredrik Berling var med och startade Hjärnkontoret, ledde programmet och lärde oss att det är bra att vara frågvis och nyfiken. 2016 var han nominerad till Årets Moderator och vi passade därför på att ställa honom några frågor om hantverket. Bland annat vad är skillnaden mellan konferencier och moderator?...

Läs hela artikeln...

Fredrik Berling

Bingo Rimér och Viktoria Wyckman - Då och Nu – gamla och nya medielandskapet

Bingo Rimér, entreprenören och fotografen gör tillsammans med Viktoria Wyckman, entreprenör och VD på kommunikationsbolaget Lejon Media, en skildring av det dåtida och nutida medielandskapet. Analogt kontra digitalt. 70-tal möter 90-tal. Hur gör man för att nå ut med sin kampanj i reklamdimman och vad är en bra kampanj idag kontra då?

När: Fre 19 maj, kaffe och smörgås 07.45 föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Mer information och anmälan...

Bingo Rimér och Viktoria Wyckman

Ashkan Fardost - Den digitala revolutionen har bara börjat

Buzzwords som big data, artificiell intelligens och internet of things kastas omkring hejvilt — samtidigt som få digitala strategier ger resultat. Men det är inte så konstigt, för enligt Ashkan har de flesta missförstått hela poängen med digitaliseringen. Ashkans föreläsning tar dig på en resa genom den accelererande teknologiska utvecklingen och visar vart vi är på väg i framtiden. Med sina erfarenheter de senaste 15 åren belyser han den ofta bortglömda länken mellan hur teknologi påverkar mänskligt beteende och hur dessa insikter kan bli en grund till din nya affärsmodell.

När: Tis 23 maj, kaffe och smörgås 07.45 föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Mer information och anmälan...

Ashkan Fardost

Gustaf Josefsson - Vi har aldrig vetat så lite som vi gör idag

Göteborgaren Gustaf Josefsson är en av Sveriges mest anlitade föreläsare på ämnena trender, teknologi och digital transformation. Han pratar om de effekter som den snabba tekniska utvecklingen har på människor som samhälle. Han leder publiken genom komplexa ämnen, genom att blanda vetenskap, historieberättande och humor. Han har ett sätt att koppla ihop de nyaste prylarna och konstiga trenderna med djupa underliggande teman om mänskligheten och dess framtid.

När: Fre 2 juni Frukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg.

Mer information och anmälan...

Gustaf Josefsson Tadaa

Behrang Miri - Att ta det bästa från alla världar

Hur kan vi se främjandet av mångfald, inkludering och representation som viktiga hållbarhetsfaktorer både ur ett humant, socialt men även ekonomiskt perspektiv? Behrang Miri är musiker, programledare, författare, pedagog och opinionsbildare som vurmar för frågor som rör inkludering i dess alla aspekter.

När: Tor 8 juni Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Mer information och anmälan...

Behrang Miri

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller .

Se hela programmet.

Kostnadsfria föreläsningar

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta