Livesändning av föreläsningen - Den digitala revolutionen

Ashkan Fardost

Tisdag den 23 maj kl. 8.15 - 9.00 erbjuder vi alla som inte har möjlighet att komma till vårt kontor, på Norr Mälarstrand 6, möjligheten att se föreläsningen - Den digitala revolutionen har bara börjat med Ashkan Fardost livesänd via Facebook. Ta till dig budskapet vart du än befinner dig, det enda du behöver är; internetuppkoppling och ett Facebook konto där du följer och gillar oss. Livesängningen hittar du i både din och Talarforums newsfeed kl 8.15 om du gillar och följer oss. Talarforum Facebook. Gå med i vårt evenemang på Facebook för uppdateringar och påminnelse om livesändningen http://tf-to.com/jlqfxo.

För er som inte har möjlighet att närvara på Ashkans föreläsning i Stockholm sänder vi live på Facebook tisdag den 23 maj kl 8.15-9.00. Följ och gilla Talarforum i Skandinavien AB på Facebook så kommer livesändningen visas i både Talarforums och er newsfeed.

Den digitala revolutionen har bara börjat

Buzzwords som big data, artificiell intelligens och internet of things kastas omkring hejvilt — samtidigt som få digitala strategier ger resultat. Men det är inte så konstigt, för enligt Ashkan har de flesta missförstått hela poängen med digitaliseringen. Ashkans föreläsning tar dig på en resa genom den accelererande teknologiska utvecklingen och visar vart vi är på väg i framtiden. Med sina erfarenheter de senaste 15 åren belyser han den ofta bortglömda länken mellan hur teknologi påverkar mänskligt beteende och hur dessa insikter kan bli en grund till din nya affärsmodell.

Talarforum

Vi på Talarforum är en oberoende talarförmedling som arbetar med att matcha rätt talare, föreläsare, moderator eller underhållare till ditt tillfälle. Vår passion och drivkraft är att sprida kunskap genom inspiration och det gör vi genom att matcha dig med rätt talare för just ert tillfälle. Vi har Europas största kompetensnätverk med över 8000 talare, utbildare, experter, moderatorer, konferencierer, underhållare och inspiratörer.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!
Mail: info@talarforum.se, tel: 08-545 535 00 eller chatta med oss här på vår hemsida.

ashkan_fardost_livesandning_facebook

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2