Retorikläger för barn

Talarforum vill i samarbete med No Limits att barn och ungdomar ska få möjlighet att lära sig retorik och konsten att tala inför publik. Att barn ska förknippa det med något roligt. No Limits har skapat NO LIMITS CAMPS - retorikläger för barn.

Vi vill ta bort prestationsångesten och att barnen ska bli vän med fjärilarna i magen. Vi vill att barnen blommar ut. Det är vad vi brinner för. - Johan Bergström, grundare av No Limits.

Den 27-30 juni på Väddö i Stockholm anordnas det årliga retoriklägret för 10-13 åringar! Vi på Talarforum erbjuder dig 10 % rabatt på anmälningsavgiften. Ange koden: Talarforum2017 när du anmäler dig.
Ordinarie pris 4.195 kronor, ditt pris 3.775 kronor. Begränsat antal platser.

Vad får du med sig från Campen, förutom en massa nya kompisar och fina sommarlovsminnen, är nycklar och verktyg för att:

  • stärka ditt självförtroende att tala inför människor
  • lära dig lyssna på dig själv och andra
  • våga tro på dina idéer
  • kunna argumentera för din sak
  • kunna tala övertygande inför en publik

I skolan förväntas det att man ska hålla föredrag och muntliga presentationer, något som återkommer även i vuxen ålder. För en del ofrivilligt och förenat med oro, och för en del lustfyllt och spännande. Det senare är att föredra. Det här är ett roligt och viktigt läger för barn som vill lära sig tala inför publik med energi och lust.

2014 genomfördes det första retoriklägret och sedan dess har succén varit ett faktum. Närmare 1000 barn har gått No Limits Camps sedan start.

Väddö - härlig sommarlovsmiljö

Lägret riktar sig till barn mellan 10-13 år och hålls 27-30 juni på fantastiska Väddö i Stockholm (tre övernattningar). En härlig sommarlovsmiljö med närhet till badstränder och natur, målet är att göra de här dagarna till de roligaste på hela lovet. Ordinarie avgift för mat och logi, tre nätter, samt aktiviteter är 4195 kr. Med Talarforum betalar du enbart 3775 kr. Missa inte denna fantastiska möjlighet att låta ditt barn blomstra.

Pedagogiken baseras på Growth mindset, utvecklad på Stanford University. No Limits är politiskt och religiöst helt obundet.

Gör en intresseanmälan, kontakta No Limit eller läs mer och boka plats här, uppge ”Talarforum2017” i meddelanderutan. Begränsat antal platser.

Läs även Talarforum + Almedalen = sant

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2