Retorikläger för barn

Talarforum vill i samarbete med No Limits att barn och ungdomar ska få möjlighet att lära sig retorik och konsten att tala inför publik. Att barn ska förknippa det med något roligt. No Limits har skapat NO LIMITS CAMPS - retorikläger för barn.

Vi vill ta bort prestationsångesten och att barnen ska bli vän med fjärilarna i magen. Vi vill att barnen blommar ut. Det är vad vi brinner för. - Johan Bergström, grundare av No Limits.

Den 27-30 juni på Väddö i Stockholm anordnas det årliga retoriklägret för 10-13 åringar! Vi på Talarforum erbjuder dig 10 % rabatt på anmälningsavgiften. Ange koden: Talarforum2017 när du anmäler dig.
Ordinarie pris 4.195 kronor, ditt pris 3.775 kronor. Begränsat antal platser.

Vad får du med sig från Campen, förutom en massa nya kompisar och fina sommarlovsminnen, är nycklar och verktyg för att:

  • stärka ditt självförtroende att tala inför människor
  • lära dig lyssna på dig själv och andra
  • våga tro på dina idéer
  • kunna argumentera för din sak
  • kunna tala övertygande inför en publik

I skolan förväntas det att man ska hålla föredrag och muntliga presentationer, något som återkommer även i vuxen ålder. För en del ofrivilligt och förenat med oro, och för en del lustfyllt och spännande. Det senare är att föredra. Det här är ett roligt och viktigt läger för barn som vill lära sig tala inför publik med energi och lust.

2014 genomfördes det första retoriklägret och sedan dess har succén varit ett faktum. Närmare 1000 barn har gått No Limits Camps sedan start.

Väddö - härlig sommarlovsmiljö

Lägret riktar sig till barn mellan 10-13 år och hålls 27-30 juni på fantastiska Väddö i Stockholm (tre övernattningar). En härlig sommarlovsmiljö med närhet till badstränder och natur, målet är att göra de här dagarna till de roligaste på hela lovet. Ordinarie avgift för mat och logi, tre nätter, samt aktiviteter är 4195 kr. Med Talarforum betalar du enbart 3775 kr. Missa inte denna fantastiska möjlighet att låta ditt barn blomstra.

Pedagogiken baseras på Growth mindset, utvecklad på Stanford University. No Limits är politiskt och religiöst helt obundet.

Gör en intresseanmälan, kontakta No Limit eller läs mer och boka plats här, uppge ”Talarforum2017” i meddelanderutan. Begränsat antal platser.

Läs även Talarforum + Almedalen = sant

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2