Vi flyttar till Almedalen

Vi finns på plats i Home of Active Meeting, St. Hansgatan 18 under hela veckan 3-9 juli.

Konkurrensen för att göra sin röst hörd på årets mest talrika vecka är stenhård. Vi på Talarforum har många års erfarenhet av att göra innehållet i möten konkurrenskraftigt och se till att budskapet når fram. Vi är på plats hela veckan för att hjälpa våra kunder, föreläsare, moderatorer och för att ta del av seminarier på plats. Vi kommer även göra trendspaningar och rapportera det vi tror är viktigt för branschen och våra kunder.

På årets mest talrika vecka är röstvård viktigare än någonsin. Kom och öva med oss!

Boka in veckans kanske viktigaste seminarier

Måndag 3 juli kl. 12.00-13.00, Home of Active Meetings, St. Hansgatan 18.
Onsdag 5 juli kl. 8.30-9.30, Home of Active Meetings, St. hansgatan 18.

För att rösten ska hålla hela veckan har vi anordnat föreläsningar och workshops om rösten – hur underhåller vi vårt viktigaste arbetsredskap? Jenny Åkerman är utbildad röstpedagog och kommer att dela med sig av kunskap och övningar för att få en hållbar arbetsmiljö för rösten. Läs mer om seminarierna.

Vi finns på plats i Home of Active Meeting St Hansvägen 18 under hela veckan 3-9 juli  Konkurrensen för att göra sin röst hörd på årets mest talrika vecka är stenhård Vi på Talarforum har många års erfarenhet av att göra innehållet i möten konkurrenskraft

Möten med konkurrenskraftigt innehåll

Home of Active Meetings är ett samarbete mellan Green Hat People, Svenska Möten och oss på Talarforum där vi skapar en mötesplats för att lyfta vikten av att mötas och skapa relevant innehåll i alla typer av möten. Att budskapet förmedlas på rätt sätt och att innehållet är rätt! Tillsammans bidrar vi till att skapa möten och konferenser i världsklass vilket är en del i arbetet att skapa framgångsrika företag i Sverige.

Talarforums talarakut

Vi finns på plats tillsammans med många av våra föreläsare, moderatorer och konferencierer för att snabbt och smidigt kunna lösa innehållsproblem åt er. Behöver ni extra innehåll till ert event, en moderator, konferencier eller föreläsare så hjälper vi er! Kom förbi Home of Active Meetings, S:t Hansgatan 18, maila; info@talarforum.se, ring: 08-545 535 00 eller chatta med oss på vår hemsida så ser vi till att ert budskap når fram.

Kom gärna förbi och säg hej, prata med oss om hur vi kan hjälpa er, mingla, träffa några av våra föreläsare och ta en kaffe. Välkomna!

karta_almedalen_talarforum_hose_of_active_meetings

Läs artikeln om hur vi underhåller vårt viktigaste arbetsredskap - rösten!

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2