> > > >

Talarforum + Almedalen = sant

Konkurrensen för att göra sin röst hörd på årets mest talrika vecka är stenhård. Vi på Talarforum har många års erfarenhet av att göra innehållet i möten konkurrenskraftigt och se till att budskapet når fram. Vi kommer att vara på plats hela veckan dels för att hjälpa våra kunder, föreläsare, moderatorer och för att ta del av seminarier på plats. Vi kommer även göra trendspaningar och rapportera det vi tror är viktigt för branschen och våra kunder.

På årets mest talrika vecka är röstvård viktigare än någonsin. Kom och öva med oss!

Home of Active Meeting

Vi finns på plats i Home of Active Meeting, St. Hansvägen 18 under hela Almedalsveckan, v. 27, 3-9 juli.

För att rösten ska hålla hela veckan och har vi anordnat föreläsningar och workshops om att arbeta med rösten som redskap - hur vårdar du rösten? Jenny Åkerman är röstexpert, utbildad röstpedagog och kommer att dela med sig av rösttips och övningar för att få en hållbar arbetsmiljö för rösten.

Boka in veckans kanske viktigaste seminarier

Måndag 3 juli kl. 12.00-13.00, Home of Active Meetings, St. Hansgatan 18.
Onsdag 5 juli kl. 8.30-9.30, Home of Active Meetings, St. hansgatan 18.

almedalen_talarforum_adress_datum

Hur skapar vi möten som blir till en konkurrensfördel för Sverige?

I Sverige arrangeras årligen tusentals möten, konferenser och sammankomster. Home of Active Meetings är ett samarbete mellan Green Hat People, Svenska Möten och oss på Talarforum där vi skapar en mötesplats för att lyfta vikten av att mötas och skapa relevant innehåll i alla typer av möten. Det är det vi brinner för, att förmedla rätt föreläsare till rätt tillfälle, vilket bidrar till att möten och event får ett viktigt innehåll och att budskapet förmedlas på rätt sätt! Tillsammans bidrar vi till att skapa möten och konferenser i världsklass vilket är en del i arbetet att skapa framgångsrika företag i Sverige.

Talarforums talarakut

Vi finns på plats tillsammans med många av våra föreläsare, moderatorer och konferencierer för att snabbt och smidigt kunna lösa problem åt er. Behöver ni extra innehåll till ert event, en moderator, konferencier eller föreläsare så hjälper vi er! Kom förbi house of Active Meetings, S:t Hansgatan 18, maila; , ring: 08-545 535 00 eller chatta med oss på vår hemsida så ser vi till att ert budskap når fram.

Kom gärna förbi och säg hej, prata med våra säljare om hur vi kan hjälpa er, mingla, träffa några av våra föreläsare och ta en kaffe. Välkomna!

karta_almedalen_talarforum_hose_of_active_meetings

Läs även Fredrik Berling om att vara Moderator

talarforum_visby_logga_200x200

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta