De fick priset Årets talare 2012

Årets talare 2012

Årets talare är korade. I år har Talarforum utökat antalet kategorier för priset Årets talare till fyra. Det gör Årets talare till ett branschpris som såväl belönar den högsta kvaliteten och som avspeglar den bredd och kompetens som landets föreläsare och moderatorer besitter. Vi har fått in tusentals röster och kan nu stolt presentera:

Årets talare 2012, Kvinna: Mia Törnblom
Årets talare 2012, Man: Colin Moon
Årets talare 2012, Moderator: Katarina Hultling
Årets talare 2012, Genombrott: Stefan Hyttfors

Se Colin Moon och Katarina Hultling i Gomorron Sverige

»Läs hela artikeln...

Svenska chefer är bäst i Europa på att ge beröm

Enligt en ny undersökning är svenska chefer bäst i Europa på att uppmärksamma och berömma sina medarbetare. I Sverige säger hela 41 procent av de anställda att de får erkännande för sina prestationer från chefen. De danska cheferna knep andraplatsen med 38 procent, tredjeplatsen gick till de franska cheferna med 35 procent. Tyskland är det land där de anställda får minst erkännande. Endast 19 procent av tyskarna säger att deras arbete uppmärksammas och omnämns av chefen.

Endast 26 procent, av över 4 400 européer som svarat på webbenkäten från Stepstone, säger att deras prestation på arbetsplatsen är uppskattat av överordnade. 74 procent säger att de sällan eller aldrig får beröm eller uppmärksamhet från sina chefer.

»Läs hela artikeln...

Ari Riabacke - Fatta de beslut du tar!

"Lär dig mer om varför vi gör som vi alltid har gjort och mer om hur du kan göra det bättre" är fokuset på detta seminarium med Ari Riabacke.
Förmågan att fatta kloka beslut är en förutsättning för att nå önskade resultat både i arbetslivet och privat. Ändå är det få som lägger någon tid på att fundera över hur man egentligen gör och hur man skulle kunna göra det bättre. Är det inte lite märkligt? Och hur kommer det sig att många lägger mer tid på val av elleverantör än på val av livspartner?

Var: Talarforums konferenslokal, Stockholm
När: 2013-04-18, kl. 13:00 - 16:00
Pris: 1295kr (exkl. moms)

»Mer information och anmälan...

Elisabeth Ohlson Wallin - Kungen är farligare än Jesus

Elisabeth Ohlson Wallin är Sveriges främsta och mest kända fotokonstnär. Här berättar hon på ett varmt och humoristiskt sätt om sina bilder på Kungen, Jesus och stadsministern. Samtidigt ställer hon de allvarliga och viktiga frågorna: Behövs satiren och vad gör den med oss? Har bilden makt i dagens samhälle och behövs den politiska konsten? Med sina 30 års erfarenhet som fotograf och konstnär underhåller hon med allvar och folkbildning. Hon föreläser om bildens möjlighet att inspirera och utveckla oss till att tänka i nya banor.

När: Tis 26 mars Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Cecilia Hertz - Rymdentreprenörskap hjälper svenska storföretag

Cecilia Hertz har gjort en att unika resa som entreprenör. Hon är utbildad industridesigner som hjälpt NASA designa inredningen till den Internationella Rymdstationens (ISS) räddningskapsel. Nu arbetar Cecilia Hertz med projektet Down to Earth där rymden används för att få svensk industri att ta såväl teknik- som tankesprång. Företaget har hittills drivit ett tiotal projekt, som täcker in allt från handskar för stålverksarbetare till hjälmar för utförsåkare. För att kunna åta sig större projekt samarbetar hon också med svenska storföretag, bland annat byggjätten NCC. Syftet är att testa nya byggmaterial.

När: Ons 20 mars Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Jenny Åkerman - Smartare på 3 timmar! - Visst är det möjligt

I detta eftermiddagsseminarium lett av Jenny Åkerman, ordförande Mensa Sverige, får vi återupptäcka vår egna främsta naturresurs, hjärnan! Vi dammar av vår intelligens och upptäcker vår potential. Vi lär oss även om hjärnans plasticitet och får bevis på att vi människor är smartare än vi tror. Tillsammans kommer vi att "Reclaim the Brain!"

Var: Talarforums konferenslokal, Stockholm
När: 2013-04-25, kl. 13:00 - 16:30
Pris: 1495kr (exkl. moms)

»Mer information och anmälan...

Eric Thyrell - Nyckeln till givande kommunikation och möten!

Livet består av alla möjliga slags möten mellan människor!
I detta eftermiddags seminarium med Eric Thyrell får vi lära oss mer om konsten att skapa relation och kontakt, att bli bättre på att kommunicera och skapa tvåvägskommunikation, samt att nå fram till olika personlighetstyper.
Du kan vara hur kvalificerad som helst inom ditt yrkesområde, men om du inte tränar på kommunikation och din förmåga att hålla givande möten med andra, så blir du snart omkörd i den kommunikativa värld vi lever i.

Var: Talarforums konferenslokal, Stockholm
När: 2013-05-16, kl. 13:00 - 16:15
Pris: 1495kr (exkl. moms)

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2