Hem > Personligheter > Henrik Mitelman

Henrik Mitelman

Möjligheterna i världsekonomin

Henrik Mitelman är något så ovanligt som en oberoende konjunktur-, finans- och trendanalytiker. Efter 15 år i finansbranschen, varav de sista 11 åren på SEB som analyschef/chefstrateg, sadlade han om till krönikör i Dagens industri.

Henrik Mitelman kombinerar skrivandet med föredrag för företag och institutioner, till exempel vid större kundträffar eller ledningsgruppsmöten. Föreläsningarna brukar fokusera på det dagsaktuella läget, möjligheterna i världsekonomin, tillväxtländerna som tar över stafettpinnen och våra chanser här i Norden att dra nytta av det hela.

Under det senaste året har Henrik skrivit en rad uppmärksammade artiklar om hur masspsykosen lamslår oss i eurokrisens kölvatten, om de ljusa utsikterna för Tyskland och om statusjakten som drivkraft för konsumtion.

Henrik är känd som en mycket entusiastisk talare. Hans intresse och engagemang för världstrenderna är omvittnat och omtalat. Eller som han själv säger: "Ibland blir det rätt, ibland går jag snett. Men det är ruskigt spännande. Aldrig tidigare har världen förändrats så snabbt".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta