Hem > Personligheter > Caroline Engvall

Caroline Engvall

Journalist och författare - inspiration och kunskap för alla

Caroline Engvall är journalist och författare. Hon är ledande expert på ämnet unga i svensk sexhandel.

Caroline Engvall har lång erfarenhet av att prata om de riktigt svåra frågorna, de som ofta döljer sig bakom vackra fasader och yta och vet att rätt ställda frågor till medarbetare och kolleger – från medarbetare och kolleger – skapar en trygg arbetsplats och faktiskt kan rädda liv. Caroline driver frågan om unga i svensk sexhandel i såväl tv, radio och tidningar som i debattartiklar och på hjälpsajterna intetillsalu.se och safeselfie.se.

2008 kom Caroline Engvalls bok 14 år till salu – om en på ytan helt vanlig tonårstjej som efter ett övergrepp började använda sex för att skada sig själv. Boken har sålt i nästan 200 000 exemplar och gett Caroline tusentals historier från utsatta unga. 14 år till salu har också blivit pjäs som turnerat i Sverige och böckerna har fått uppföljare i "Skamfläck" och "Skuggbarn – om barn i svensk sexhandel". Nu är hon aktuell med boken "Virtuell våldtäkt – om unga och sexbilder på nätet".

Caroline Engvall har också blivit Årets Mama 2011 och vunnit ett flertal priser för sina böcker. Hon föreläser regelbundet för polis, åklagare och socialtjänst - och har även utbildat HM Drottning Silvia och Childhood Foundations styrelse i svensk barnsexhandel. Caroline Engvall är en inspirerande föreläsare och engagerande moderator som har stor kunskap om att möta svåra frågor – och kunna vända dem till hopp.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta