Caroline Engvall
Fotograf: Johan Almblad

Caroline Engvall

14 år till salu

Caroline Engvall är journalist och författare. Hon är ledande expert på ämnet unga i svensk sexhandel.

Caroline Engvall har lång erfarenhet av att prata om de riktigt svåra frågorna, de som ofta döljer sig bakom vackra fasader och yta. Hon vet att rätt ställda frågor till medarbetare och kolleger – från medarbetare och kolleger – skapar en trygg arbetsplats och faktiskt kan rädda liv. Caroline driver frågan om unga i svensk sexhandel i såväl tv, radio och tidningar som i debattartiklar och på hjälpsajterna intetillsalu.se och safeselfie.se.

2008 kom Caroline Engvalls bok 14 år till salu – om en på ytan helt vanlig tonårstjej som efter ett övergrepp började använda sex för att skada sig själv. Boken har sålt i nästan 200 000 exemplar och gett Caroline tusentals historier från utsatta unga. 14 år till salu har också blivit pjäs som turnerat i Sverige och böckerna har fått uppföljare i Skamfläck och Skuggbarn – om barn i svensk sexhandel samt Virtuell våldtäkt – om unga och sexbilder på nätet. Nu är hon aktuell med spänningsromanerna Ärren vi bär och Judasvaggan, böcker som också handlar om unga och utsatthet på nätet.

Caroline Engvall har också blivit Årets Mama 2011 och vunnit ett flertal priser för sina böcker. Hon föreläser regelbundet för polis, åklagare och socialtjänst. Hon har även utbildat HM Drottning Silvia och Childhood Foundations styrelse i svensk barnsexhandel.

Caroline Engvall är en inspirerande föreläsare och engagerande moderator med stor kunskap att möta svåra frågor och kunna vända dem till hopp.

Pressbilder

Caroline Engvall

Caroline Engvall

Fotograf: Johan Almblad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2