Hem > Personligheter > Tina Nordström

Tina Nordström

Kreativ och okomplicerad kock - Fräsch och spännande mat

2001 blev Tina Nordström Mat-Tina med hela Svenska folket. Hennes charm är lika okomplicerad som det sätt hon anpassat sin matlagning efter dagens tidsnöd. Det får inte vara krångligt men måste hela tiden vara fräscht och spännande.

Tina Nordström var den första kvinnan i finalen av Årets kock. Det var också samband med finalen av Årets kock 2000 som SVT i Göteborg upptäckte hennes talang för TV. Redan 2001 blev hon programledare för "Mat". Tuff, skarp och kreativ fick hon snabbt en miljonpublik och blev Mat-Tina med hela Svenska folket.

Sedan dess har det blivit 14 säsonger av olikaTV-program på SVT, TV4 och i flera internationella kanaler. Hennes unika förmåga att kombinera mat och TV till riktigt god underhållning har gjort henne till en trendsättare långt utanför Sveriges gränser. Genom program som det amerikanska "New Scandinavian Cooking" har Tina genom åren fått hängivna tittare även i Norge, Finland, Danmark och USA.

Tina Nordströms popularitet ligger mycket i hennes okomplicerade sätt och charm. I grunden har Tina ett unikt handlag för matlagning. Hon laga all sorts mat men framför allt mat som är anpassad till dagens tidsnöd. Det får inte var alltför komplicerat men måste vara fräscht och spännande.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta