Sofia Hagelin

Expert på e-handel och varumärkesbygge på sociala medier

Sofia Hagelin är en mycket uppskattad föreläsare inom marknadsföring, sociala medier och e-handel.

Sofia Hagelin är seriell entreprenör. Hon är grundare till den digitala resebyrån Resfeber.se, som var Sveriges femte största resebyrå när hon lämnade 2009. Därefter startade hon modemärket Heart of Lovikka som i fjol blev nominerat till Årets Modeföretag. Hennes spetskompetens är e-handel och hur man bygger varumärke i sociala medier.

Sofia talar om hur förutsättningarna för marknadsföring har förändrats de senaste åren. Hon berättar om hur svenskarnas mediekonsumtion alltmer utgörs av digitala kanaler och hur det påverkar företagens möjligheter att bygga varumärke och sälja via nätet.

Sofia skräddarsyr varje föreläsning med konkreta exempel för att säkerställa relevans och värde för åhöraren. Hennes styrka är att inte stanna vid övergripande visioner och strategier, utan att bryta ner dessa till konkreta råd och tips. Hennes mål är att du ska gå ut från föreläsningen full av idéer på hur du kan vässa ditt eget arbete för att skapa ännu bättre resultat. Sofias talarstil är utmanande, inspirerande och kul.

Sofia Hagelin är seriell entreprenör och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Hon har bland annat listats som en av Sveriges Framtida Kvinnliga ledare tre år i rad av tidningen Shortcut, samt till en av Sveriges Supertalanger i Veckans Affärer. Hon är även krönikör i tidningen Entreprenör.

"Det bästa med Sofia Hagelins föreläsning är att den bygger på konkreta och handfasta råd kring marknadsföring. Alla kan sen köra copy-paste och det funkar, även de riktigt nystartade. Ganska ovanligt, de flesta föreläsningar i ämnet brukar handla om strategier, komplexa studier etc. Det här var väldigt konkret och gav inspiration att sätta det i praktik. Redan samma dag använde vi flera av hennes metoder i vår marknadskommunikation." - Anna Tedebring Thysell, Designmäklarna

Sofia Hagelin

Omvärld

Internationella facilitatorer

Employer Branding

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });