Inspirationsbrev Augusti/September 2017

Talarforum Akademi – Masterclass – Intensivutbildning

Gensvaret har varit enormt och återkopplingen oerhört positiv. Talarforum Akademi Masterclass blev fullbokad på bara några dagar. Vi lanserar nu Talarforum Akademi – Masterclass - intensivutbildning. En heltäckande utbildning för föreläsare som under två intensiva heldagar behandlar allt från presentationsteknik och storytelling till kroppsspråk, röst och scennärvaro. Allt för att föreläsare ska nå sin fulla potential.

»Läs hela artikeln...

Andreas Ekström - Varför reagerade så få personer på Transportstyrelsens vansinniga säkerhetsslarv?

Enkelt: IT-säkerhetshot är så väldigt teoretiska. Uppgifter kan ha läckt. Information kan ha hamnat i fel händer. Ungefär så brukar det låta – men de konkreta fallen där något farligt faktiskt inträffar är väldigt mycket färre. Till det läggs förstås mänsklighetens tendens att välja ”hålla tummarna” som säkerhetsstrategi. Det är oroande...

»Läs hela artikeln...

Vill du bli bättre på att tala?

Talarforum Akademi Masterclass startar i dagarna vi ger dig möjlighet att följa med och se hur det går för deltagarna. Du kommer få tips och råd på hur du kan bli bättre på att tala, presentera och nå ut med ditt budskap. Det talade ordet är viktigt och alla kan bli bättre.

»Läs hela artikeln...

Per Holknekt - Missa inte Per Holknekts Sverigeturné #1000

Per Holknekt beger sig för första gången ut i Sverige med 10 öppna föreläsningar runt om i landet. Han firar föreläsning #1000 där han delar med sig av sitt gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Han bjuder på värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar. Han berör ämnen som: entreprenörskap, inspiration, ledarskap och att vända på livet.

»Läs hela artikeln...

Vill du jobba på Talarforum?

Rådgivande innesäljare med stora möjligheter att utveckla ett framgångsrikt nätverk och karriär sökes. Vill du jobba på en utvecklande arbetsplats där du utmanar dig själv samtidigt som du har roligt och uppdateras inom aktuella ämnen? Då är Talarforum företaget för dig. Vi söker en innesäljare till vårt huvudkontor i Stockholm.

»Läs hela artikeln...

Jesper Ek - Skit i resultatet!

Resultatet kommer sist - Det är därför det kallas resultat. När en verksamhet ska förändras blir det ofta sifferkalas – intäkter, kostnader och resultat hamnar i fokus. Men förändring börjar inte med resultatet, förändring börjar med människor. Som ny chef för Diabetes Care mötte Jesper Ek ett team som tappat sugen och en försäljning där botten gått ur. Det var inget fel på varken produkterna eller strategierna, problemet låg någon annanstans. Lyssna på hur Jesper uppnådde resultat, och det med råge!

När: Fre 8 sept frukost 07.30 föreläsning 8.15-09.00
Var: Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, Helsingborg

»Mer information och anmälan...

John Guthed - Homo faciens – den producerande konsumenten

Om vi är Homo sapiens, den tänkande individen, är nästa generation Homo faciens, den producerande individen. Hur fungerar de, hur når du dem i ett medielandskap som helt kastat om reglerna, och hur visar du att du spelar roll för någon som tycker att de kan allting bäst själv? John Guthed ger dig verktygen till framtidens marknadskommunikation.

När: Tor 14 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Per Holknekt - Från skateboard till Odd Molly

Per Holknekt var den komplexa pojken från Dalarna som blev skateboardstjärna i Kalifornien. Han var entreprenören som grundade stilbildande butiker och skapade klädmärket Svea. Han var mannen som förlorade allt. Utblottad och hemlös började Per Holknekt sin tuffa kamp mot ett mångårigt alkoholmissbruk. Han reste sig, grundade Odd Molly, blev mångmiljonär och levde livet. Men en entreprenörs resa är sällan spikrak……. Per har ett gränslöst arkiv av upplevelser och erfarenheter i livets ljus och mörker. Han föreläser utan varken manus eller powerpoint om betraktelser och iakttagelser längs livets krokiga väg på ett sätt som är otroligt fängslande och med stark igenkänning. Det är skratt och tårar, högt och lågt, alltid taget ur verkligheten.

När: Fre 15 sept frukost 07.30 föreläsning 8.15-09.00
Var: Conventum, Club 700, Drottninggatan 42, Örebro

»Mer information och anmälan...

Katrine Marçal - Feminekonomi: därför förändrar kvinnors ekonomiska framgång allt

Kvinnor tar plats på arbetsmarknaden på ett helt nytt sätt. Relationen mellan könen har förändrats mer de senaste 60 åren än de 6000 föregående. Vad får det för konsekvenser för ekonomin och för företag? Katrine Marçal (tidigare Kielos) är journalist för Dagens Nyheter baserad i Storbritannien. Hennes bok Who Cooked Adam Smith’s Dinner? är översatt till över fjorton språk och blev utnämnd till en av årets böcker av tidningen The Guardian.

När: Ons 20 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Robert Karjel - Ledarskap och medarbetarskap under pressade förhållanden

Robert Karjel talar om hur man skapar framgångsrika organisationer genom individernas drivkraft. Hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas i en organisation med splittrad eller oklar målbild, till en gemensam känsla av både vilja och förmåga att uppnå något stort. Robert Karjel är författare, helikopterpilot och en av Sveriges absolut mest uppskattade och efterfrågade talare.

När: Tor 21 sept Fördrink 17.00, Presentation ca17.15, Mingel med förtäring ca18:00 - 18:45, därefter föreläsning till ca20:00
Var: Elite Stadshotellet, Kungsgatan 22, Karlstad

»Mer information och anmälan...

Kristina Keyyo Petrushina - Att kommunicera på social medier

Keyyo är endast 20 år men är en av Sveriges allra största på Youtube och Instagram. Som företag får du reda på: Varför har traditionell annonsering förflyttas så snabbt under de senaste åren? Hur lyckas man egentligen ta sig igenom bruset och exponeras för nya målgrupper? I sin föreläsning ger hon exempel på lyckade och misslyckade samarbeten mellan influencers och företag. Är du nyfiken på hur du kan maximera din marknadsföring på dagens marknad så är denna föreläsning något för er.

När: Fre 22 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Frida Boisen - Digital succé - Så lyckas du med sociala medier

Hur får du genomslag digitalt? Hur gör du för att nå ut till hundratusentals följare? Frida Boisen, Digital chef på Bonnier Magazins and Brands, en av Sveriges mest delade skribenter och hyllade talare går igenom nycklarna till vad som gör en riktig viral. Missa inte denna otroliga inspirationslunch, maxad med konkreta tips till hur du, ditt varumärke och din affär kan göra digital succé.

När: Fre 22 sept Lunch kl 11.30 Föreläsning kl 11.55
Var: Kajskjul 8, Packhuskajen 11, Göteborg

»Mer information och anmälan...

David Eberhard - Hur man undviker onödig stress i trygghetsnarkomanernas land

David Eberhards frukostföreläsning handlar om gruppsykologi, ansvar, valfrihetsstress och ledarskap. David Eberhard är överläkare i psykiatri, författare, debattör, föreläsare och verksamhetschef. Han föreläser humoristisk, tankeväckande och ibland en smula provocerande. Han har under flera år varit en av Talarforums mest uppskattade och efterfrågade föreläsare.

När: Fre 22 sept Mingellunch 11.45 Föreläsning 12.30- 13.15
Var: Elite Hotel Ideon, Scheelevägen 27, Lund

»Mer information och anmälan...

Kristina Paltén - Vad kan 184 mils löpning lära oss om tillit?

Kristina är löparen som i tider när Mellanöstern förknippas med problem och konflikter snörde på sig löparskorna och korsade Iran, en sträcka på 184 mil. Hon gjorde det för att utmana sina egna fördomar och rädslor och bidra till en värld av tillit. Kristina har en fantastisk förmåga att inspirera och hjälpa människor att inse sin egen förmåga och ta steg för att förverkliga sina drömmar. Hon berör på djupet med sina nakna skildringar och sin livsklokskap.

När: Ons 27 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Christian Wass - Makalösa människa - bli bättre förberedd på förändring

Vi människor är makalösa på att ställa om till förändrade livssituationer. Men hur går det till rent konkret? Vilka faktorer kan hjälpa till att driva oss framåt? Och framför allt; hur förbereder man sig på förändringar? Christian Wass, hittills, största utmaning i tillvaron inleddes när han som tjugoåring dök från en badbrygga, hamnade fel och bröt nacken. Sedan dess är Christian förlamad från bröstet och nedåt samt delvis i armarna. Som föreläsare levererar han alltid sitt budskap med både värme och humor.

När: Fre 29 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Jonas Hammarberg - Samarbetspusslet – vägen till framgång i en digital värld i ständig förändring

Jonas Hammarberg är en av landets mest anlitade konsulter inom digitalt ledarskap. Jonas har en unik förmåga att väva samman organisation, kultur och ledarskap i en digital kontext och ger i sina föreläsningar en spännande kombination av framtidsinsikt och konkreta steg på vägen, för den som leda den digitala transformationen. Välkommen till denna frukostföreläsning där du garanterat fylls av energi och samtidigt får konkreta tips som kan bidra till att lösa din organisations samarbetspussel.

När: Tor 19 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2