Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kristina Keyyo Petrushina
Fotograf: Robert Eldrim

Kristina Keyyo Petrushina

Framgångsrik bloggare och programledare

Kristina "Keyyo" Petrushina har en av Sveriges största Youtube-kanaler. Hon är en humorist och imitatör med rötterna i ryssland.

Kristina har en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Hon är en stor humorist och imitatör med rötter i Ryssland och trots sin unga ålder på 19 år har hon redan varit en aktiv video-bloggare i nio år. Hon vänder sig till en ungdomlig publik och är en av de absolut mest lovade kvinnliga komiska talangerna idag. Kristina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många.

Hon har bland annat varit med i Talang tillsammans med Pär Lernström. Hon har även TV-serierna "Keyyo o co" och "Ombytta roller med Keyyo" uppe på SVT-play.

Kristina kan bokas som: Konferencier, moderator, skådespelare, programledare, film/tv-medverkan.

Föreläsning: Att kommunicera på social medier Kristina "Keyyo" Petrushina är endast 20 år men driver en av Sveriges allra största Youtube- samt Instagramkanaler och är en stor favorit bland ungdomarna. Nu är hon aktuell med sin första föreläsning där hon berättar om sin framgångssaga och kommunikation på sociala medier.

Som företag får du reda på: Varför har traditionell annonsering förflyttas så snabbt under de senaste åren? Hur lyckas man egentligen ta sig igenom bruset och exponeras för nya målgrupper? Vad är egentligen influencers - och varför ska man samarbeta med dem?

I sin föreläsning ger Kristina realiserade exempel på lyckade och misslyckade samarbeten mellan influencers och företag. Är du nyfiken på hur du kan maximera din marknadsföring på dagens marknad så är denna föreläsning något för er.

Pressbilder

Kristina Keyyo Petrushina

Kristina Keyyo Petrushina

Fotograf: Robert Eldrim

Underhållande föreläsare

Varumärke

PR/Kommunikation

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2