Hem > Personligheter > Isabelle McAllister

Isabelle McAllister

Contentagious- Så får du ditt innehåll att smitta av sig

Isabelle McAllister hjälper dig och hela företaget att bli bättre både på att hitta information, nya samarbetspartners och själva nå fram med ert budskap.

Isabelle McAllister håller en intresseväckande och inspirerande omvärldsbevakning som visar de mest relevanta trenderna och vaskar fram det väsentliga bland all information vi omgärdas av i dagens samhälle. För att världen är mer informationsrik än någonsin märker vi alla. Vi bombarderas med mängder av länkar, mejl och youtube-klipp varje dag, och vi tar idag in mer information på 6 månader än vad man för 100 år sedan gjorde under en livstid. Det är en svindlande siffra. Men vad gör vi med all information? Hur sållar vi i den? Hur machetar du ditt varumärke genom informationdjungeln så att just din röst hörs?

I Isabelles trendföreläsning får du en inblick i den nya kommunikationsvärlden där "vanliga" människor är producenter, så kallade makers: bloggare, Youtubers, instagrammare, webbutiksägare. Människor som skapar själva och genom relationer till sina kunder och följare skapar nya affärsmöjligheter. Extra intressant med den så kallade makerstrenden är att många makers är kvinnor. Kvinnor som är trötta på att lyssna på styrelsegubbar eller reklamare som berättar hur de ska se ut och vad de ska tycka om och i stället går sin egen väg och skapar själva. Under föreläsningen ger Isabelle konkreta tips på hur företag kan nå till sina likasinnade för att skapa tillsammans. Tipsen med spaningar och trender som hon ser runt om i världen och galna spekulationer om hur framtiden kan bli.

Isabelle McAllister har jobbat med att skapa innehåll i 20 år- både för TV, tidningar, varumärken och genom egna kanaler i socialamedier. Hon har varit med i TV-program som Sick-Sack, Äntligen hemma, Babyboom, När & fjärran, Äntligen trädgård, Min trädgård, Sommartorpet, Packat & Klart, Hemma hos, Fixa rummet och hennes texter har varit med i tidningar som Aftonbladet, DN, Family Living och Sköna hem.

Isabelle går även att boka som konferencier och moderator.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta