Hem > Personligheter > Greta Svensson

Greta Svensson

Om informationsarbete, ledarskap och olika slags kommunikation

Greta Svensson har jobbat med information i de mest skiftande sammanhang, från En Rökfri Generation till då tsunamin slog till och hon jobbade på Räddningsverket.

Greta Svensson är informationsdirektör på AMS med en bakgrund som informationschef på Räddningsverket och Expressen. Hon har också arbetat som internkommunikationschef inom Ericssonkoncernen, och tidigare som generalsekreterare för organisationen En Rökfri Generation.
Greta föreläser bland annat om kriskommunikation, relationer till media, om planerad kommunikation i organisationer och om förändringskommunikation och kommunikativt ledarskap.

Greta Svenssons mest dramatiska informationsuppdrag började när hon jobbade för Räddningsverket annandag jul 2004, då tsunamin slog in över land i Sydostasien.
Hon var med i den första insatsstyrkan till Thailand och tjänstgjorde även där ett antal veckor sommaren och hösten 2005. Med sig hem fick hon en unik erfarenhet av alla de olika aspekter som uppstår vid akut krishantering.

Under mindre dramatiska former har Greta även arbetat med kommunikation i samband med redaktionell integrering av tre kvällstidningar, i samband med Ericssons stora personalreduktion efter IT-kraschen och som prisbelönad på En Rökfri Generation av Reklamförbundet och Svenska Dagbladet för de uppmärksammade kampanjerna "Våldtagen av en Prince" och "Welcome to Marlboro Country".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta