Fotograf: Joakim Lenell

Fredrik Andersson

Move Your Life - små förändringar till ett lyckligare liv

"Om du rör på dig så kan du gå hur långt som helst"

Med över 20 års erfarenhet som personlig tränare och motivationscoach, föreläser Fredrik om hälsa, kost, träning, motivation och att kunna göra enkla förändringar som genererar stora resultat i livet.
Föreläsningen förmedlar ett holistiskt tänkande där den röda tråden är grunderna i kost och träning, förändring i livet och hur man får ihop det ständiga livspusslet.

Fredrik Andersson är en licenserad personlig tränare, kostrådgivare och motivationscoach som har arbetat med hälsa, motivation och träning under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Han har fått flera utmärkelser, bland annat som Entreprenour of the year som grundare av gymkedjan Motiva.

Fredrik motiverar och inspirerar i tre intressanta steg, Move – Your – Life.

Move: I detta steg talar Fredrik om allt som har med just rörelse att göra. Såsom olika typer av kondition, styrka och mental rörelse. Vikten av att röra på sig och vad som händer med kroppen när vi utsätter den för fysisk och mental träning. Fredrik lyfter även upp praktiska exempel som passar för just er.

Your: Här talar Fredrik om hur just DU kan uppnå förändringar med kroppen i samband med rörelse, mat och kost med fokus på det sistnämnda. Han tar upp de grundläggande huvudspåren med rätt kost, våra 4 näringsämnen, och hur fettförbränning egentligen fungerar. Fredrik tar även död på populära myter som är felaktiga och med hjälp av liknelser så det blir enkelt att förstå. Ni får också konkreta tips och råd för exempelvis bra mellanmål och ett korrekt upplägg på hur en dag ska se ut i ett kost-perspektiv.

Life: Sista delen som är en summering av de båda tidigare stegen talar Fredrik om hur man får ihop vardagen med hälsa, kost och träning tillsammans med motivation. Hur alla bitar skall falla på plats i livspusslet. Hur får man egentligen ihop sitt liv med alla krav som finns där ute i vardagen, vad är viktigt och vad ska man tänka på. Slutligen så får deltagarna ta del av olika referenser från personer som trots helt olika bakgrund och förutsättningar har lyckats ändra sina liv med hjälp av Fredriks tre steg.

Fredrik bjuder in till en spännande och motiverande föreläsning som ger deltagarna både tänkvärda tips och konkreta handlingsplaner för att kunna förändra sitt liv. Det bjuds på mängder av motivation, mycket inspiration men framför allt skratt och glädje.

Pressbilder

Fredrik Andersson

Personlig tränare

Liknande profiler

Friskvård & Träning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });