Hem > Personligheter > Eva Lagerstam

Eva Lagerstam

Marknadsföring och kommunikation

Eva Lagerstam tar ett helhetsgrepp på såväl den interna som den externa kommunikationen i och från ett företag eller organisation. Hon gillar att ta ett journalistiskt grepp på sitt ämne, dvs. att se det från flera olika synvinklar.

Eva Lagerstam har bred erfarenhet från både marknadsföring och kommunikation. Det innebär ett helhetsperspektiv på företagets kommunikation med allt från den grundläggande interna kommunikationen till hur vi kommunicerar externt med både kunder och journalister.

I sina föreläsningar tar Eva Lagerstam gärna med aktuella exempel, som hon belyser ur olika perspektiv. En annan viktig ingrediens är att Eva anpassar sitt budskap efter mottagarens situation. På så sätt skapar hon engagemang och väcker också centrala frågeställningar.

Genom sin erfarenhet och utvecklade retorik har Eva förmåga att stimulera till centrala insikter i ämnet. Ett journalistiskt angreppssätt på uppgiften ligger till grund för hur Eva Lagerstam tänker inför olika uppdrag. Det innebär bland annat att se på saken ur fler perspektiv än det givna. Att belysa ämnet ur både mottagarnas intresse såväl som uppdragsgivarens, för att stämma av olika verklighetsbilder.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta